Yaş 35 yolun yarısı

Derin Mermerci, 35’inci doğum gününü Nişantaşı’ndaki Nopa’da kutladı. Eline mikrofonu alan Mermerci, sahnede Özge Fışkın ile birlikte şarkılar söyledi.

Haberin Devamı

Yaş 35 yolun yarısı
Eşi Cem Aydın ile poz veren Derin Mermerci gazetecilere teşekkür etti.

Cem Aydın ile olan evliliğinden geçtiğimiz yıl Lal ve Mina adlı ikiz çocuklarını kucağına alan Derin Mermerci, 35. yaşını kutladı. Nişantaşı Nopa’da gerçekleşen kutlama iş, sanat, moda ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Özge Fışkın’ın performansıyla renk kattığı kutlamada Derin Mermerci de eline mikrofon alarak şarkılara eşlik etti. Mermeci, saatler 00.00’ı gösterdiğinde Happy Birthday şarkısı eşliğinde pastasının mumlarını üfledi.

Yaş 35 yolun yarısı
Derin Mermerci’ye kendi fotoğrafı hediye edildi.

Haberin Devamı

Başarı için eğitim şart

Yaş 35 yolun yarısı

Üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, önceki gün Günay Restaurant’ta yardım etkinliği düzenledi. Etkinlik, iş ve sanat dünyasının hayırsever isimlerini buluşturdu. Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, öğrencilerin eğitimi için katkıda bulunan BVS Group Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız’a plaket verdi.

Yaş 35 yolun yarısı
Candan Erçetin, öğrenciler için ücret almadan sahneye çıktı.

Kişiye özel parfüm 

Türkiye’nin ilk niş kozmetik butiği Home of Scents, Nişantaşı’nda açıldı. Dünyaca ünlü parfüm, lüks cilt bakımı, makyaj ve saç bakımı markalarının yanı sıra el yapımı mumlar ve seçkin oda kokularını da bir arada bulunduran Home of Scents’ın açılışına ünlü isimler katıldı. Koku uzmanları ve make-up artistlerin güzellik tüyoları verdiği Home of Scents’ta hazırlanan kişiye özel parfümler büyük beğeni gördü.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları