Wolfgang Puck ile İstanbul hatırası

İki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın sahibi olduğu Spago, Nişantaşı’nda hizmete giren St. Regis İstanbul’da açıldı.

Haberin Devamı

21 yıl boyunca Oscar ödül törenlerinin resmi parti-
lerini düzenleyen Wolfgang Puck İstanbul’a geldi, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri ünlü
şefle tanışmak için sıraya girdi.
Demsa Group’un sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, Starwood Hotels & Resorts ortaklığıyla Nişantaşı’nda açtığı St. Regis İstanbul’un terasında hizmete giren Spago’da davet verdi.
Ünlü şef Wolfgang Puck onuruna gerçekleşen davet iş, sanat ve medya dünyasıyla gurmeleri buluşturdu.
21-24 Mart tarihlerinde mutfağa giren Wolfgang Puck’ın ‘çiftlikten masaya’ felsefesiyle Amerikan, Asya ve İtalyan mutfaklarından esinlenerek hazırladığı mönü beğeni topladı.
Benim gittiğim akşam Ayşegül-Ömer Dinçkök, Zeynep-Osman Çarmıklı ve Yasemin-Sedat Aloğlu çiftleri aynı masayı paylaşıyordu. Derin Mermerci ile eşi Cem Aydın baş başa, Simla Beyazıt ile Yelda Güral ise arkadaşlarıyla Wolfgang Puck’ın mönüsünü tattı.

Haberin Devamı

Wolfgang Puck, yemek sonrası Makes It Healthy adlı kitabını benim için imzaladı.

Kişiye özel alışveriş

Dünyaca ünlü İtalyan markası Marella’nın Türkiye distribitörü Gülbin Simitçioğlu, “Mevsimsiz” adlı 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonunu Nişantaşı City’s’deki mağazasında tanıttı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, İtalya’dan gelen Marella’nın “kişiye özel alışveriş” uzmanları eşliğinde sipariş verdi.

Paris eğlencesi

Buddha Bar Paris’in DJ’i Ravin, bu gece Gümüşsuyu’ndaki Park Otel’in terasında hizmete giren Izaka’da performans sergileyecek. Müzikal kariyeri Buddha Bar Paris’in efsane DJ’i Claude Challe ile tanışınca tamamen değişen Mauritius’lu DJ Ravin, Paris eğlencesini İstanbul’a taşıyacak.

Vitrin mankenleri

Çocuklar için düzenlediği eğlenceli etkinliklerle adından söz ettiren Levent’teki Party Kids’in sahibi Sitare Akdilek, Dolce&Gabbana’nın Türkiye’deki marka elçisi oldu. Dolce&Gabbana’nın İstinye Park’taki butiğinde gerçekleşen ilkbahar-yaz koleksiyonunun tanıtımında moda tutkunları basına vitrinin önünde poz verdi.

Dolce&Gabba’nın bu sezonki ilham kaynağı olan Sicilya’dan izlerin yer aldığı koleksiyonunu, mankenler mini bir defileyle tanıttı.

Haberin Devamı

Lezzet festivali

Mauritius’taki Constance Hotels & Resorts, 2006’dan bu yana her yıl Bernard Loiseau Lezzet Festivali’yle Michelin yıldızlı şefleri bir araya getiriyor. 21 Mart’ta başlayan ve bugün sona eren bu yılki festivale Casita’nın sahibi Haluk Tanrıverdi de katıldı. Şeflerin yemeklerini tadan Tanrıverdi, pişirme ve mutfakla ilgili edindiği bilgileri Casita’da uygulayacağını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları