Vikingler’den ilham aldı

2012 yılında Melisa Eliyeşil’le evlenen dünyaca ünlü kalem firması Faber Castell’in sahibi Kont Charles Alexander Von-Faber Castell, markanın Vikingler’den ilham alınarak tasarlanan yeni kalem koleksiyonunu İstanbul’da tanıttı.

Haberin Devamı

 2012’de Almanya-Stein’da bulunan, Faber-Castell ailesine ait 172 yıllık Neu Scholss’da evlendiği Melisa Eliyeşil’le birlikte İstanbul’a gelen Kont Charles Alexander Von-Faber Castell, hem iş hem aile ziyareti gerçekleştirdi.
Kont Charles Alexander Von-Faber Castell, markanın ilhamını Vikingler’den alan yeni koleksiyonunu İstanbul’da tanıttı. Pera Palas Hotel’de yapılan tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. İkinci çocuğuna hamile olan Melisa Eliyeşil de karnı burnunda haliyle ilk kez görüntülendi. Genç kadın, ziyaret sırasında anne ve babası Maria-Necmetin Eliyeşil ve arkadaşlarıyla da hasret giderdi.
Yazar Kürşat Başar’ın yazı kültürü ve kalem tutkusu üzerine gerçekleştirdiği keyifli sohbetiyle süren davete katılanlar, Graf von Faber-Castell kalemlerine büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Vikingler’den ilham aldı

Final Four şıklığı

İş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin müdavimi olduğu, kişiye özel gömlek ve takım elbise markası Milimetric’in kurucu ortağı Kaan Gökalp, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın koçu Zeljko Obradoviç’i de giydirmeye başladı. Bugün THY Euroleague Final Four maçında Real Madrid ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin koçu, sahada yine Milimetric şıklığını tercih etti. Kaan Gökalp, elinde Milimetric’in elbise kılıflarıyla poz veren Obradoviç için mısır pamuğundan üretilmiş az kırışan gömleklerle takım elbiseler hazırladı.

Evde sanat

Eren Talu’nun imzasını taşıyan Mina Towers’ta, Art On İstanbul Sanat Galerisi’nin ortaklığıyla “Evde Sanat” adlı bir sergi açıldı. Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran’ın ev sahipliğinde Mina Towers örnek dairelerinde beğeniye sunulan sergi, 16 Temmuz’a kadar görülebilecek.

Yarışmayla anıldı

Koç Okulları, merhum işadamı Mustafa Koç anısına “Mustafa Koç Öykü ve Düşünce Yazısı Yazma Yarışması” düzenledi. Yarışmaya katılan yüzlerce öğrenci arasından Naz Filiz birinci oldu. Naz’a ödülünü Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç verdi.

Yazarın Tüm Yazıları