UNICEF’in yardım melekleri

UNICEF, düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle hayırlı işlere imza atan Zafer Kozanoğlu, Arzu Sabancı ve Berrin Zorlu’yu yardım meleği olarak seçti.

Haberin Devamı

Türkiye UNICEF Genel Müdürü Sanem Bilgin Erkurt’un ev sahipliğinde Raffles İstanbul Arola restoranda düzenlenen etkinlikte Türkiye UNICEF Yardım Meleği Zafer Kozanoğlu başkanlığında, Arzu Sabancı ve Berrin Zorlu, Türkiye’deki çalışmalarını anlattı ve yeni projeleri hakkında bilgi verdiler.

Çocuk modası

Dünyaca ünlü markaları moda tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols İstanbul, Levent Kanyon’daki mağazasında lüks çocuk giyim markası Pinolini’nin sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı. Ilgın Dalan ve Behiye Özdemir’in ev sahipliği yaptığı tanıtıma katılan ünlü anneler çocukları için bol bol alışveriş yaptı.

1930’lardan 2016’ya

İsviçre’nin ünlü mücevher evi Chopard, bugün Soho House’da yeni yıl daveti verecek. Chopard Eşbaşkanı Caroline Scheufele’nin ev sahipliği yapacağı davet, İstanbul’da dekordan müziğe kadar 1930’ların caz akımı Swing’i yaşatacak.

Hayırlı işler

Haberin Devamı

Başkanlığını Şule Argüder’in yaptığı Başarım Sensin Derneği bugün Maçka’daki St. Regis Otel’in terasındaki Spago Restaurant’ta yardım etkinliği düzenliyor. Demet Sabancı, Şükran Güzeliş, Sema Güral ve Ahu Orakçıoğlu’nun da aralarında olduğu isimlerin hazırladığı yılbaşı sepetlerinin satılacağı etkinlikte erken yeni yıl kutlaması da yapılacak.

Burhan Doğançay’ın dünya fotoğrafları

Ünlü ressam ve fotoğrafçı Burhan Doğançay’ın New York’tan Togo’ya kadar farklı coğrafyalarda çektiği fotoğraflar, koleksiyonerlerle buluştu. IEG Turkey organizasyonu ve TEB Özel Bankacılık desteğiyle Soho House’da gerçekleşen “Picture The World: Burhan Doğançay as Photographer” adlı sergide yer alan 37 eser, ilk kez satışa sunuldu. TEB ve UNICEF işbirliğiyle kurulan okul öncesi eğitim merkezleri yararına satışa çıkan resimler, mart ayına kadar Ankara’da sergilendikten sonra Tayvan, ABD ve Portekiz’le başlayan dünya turuna çıkacak.

Uludağ’da kış eğlencesi

Gençlik Festivali Whitefest, Nişantaşı’ndaki Redroom’da düzenlenen açılış partisiyle başladı. Jolly Tur’un gençlik markası Unitravel’in organize ettiği festivalin açılışına, Hakan Altun, Erdem Kınay, Merve Özbey, Simge Sağın, Tuncay Şanlı’nın da olduğu iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Serkan Kaya ve Simge Sağın’ın sevilen şarkılarını söylediği açılış, DJ David Şaboy’un performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Mutfak ve İtiraflar

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), İntema Mutfak sponsorluğunda akrobasi ve dansı mutfağa taşıyor. Dünyanın en iyi sirk topluluklarından biri olarak kabul edilen Kanadalı Les 7 Doigts de la Main (Yedi Parmak) tarafından birçok ülkede kapalı gişe sahnelenen “Mutfak ve İtiraflar”, 23-27 Aralık tarihleri arasında 6 özel gösterimle Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde izleyiciyle
buluşacak.

Eğlencenin yeni adresi

Beş yıldır eğlence sektöründe faaliyet gösteren Arda Çancıoğlu, otel zinciri Merit Royal grubu ile anlaştı. Çancıoğlu, 19 Aralık Cumartesi gecesi Kıbrıs Merit Royal Otel’in içinde Maxim Royal adlı eğlence mekanını hizmete açıyor. Açılışa Hande Yener, Yavuz Bingöl, Ivana Sert, Hakan Akkaya, Volga Tamöz ve Tuğba Melis Türk gibi ünlü isimler de katılacak.

Haberin Devamı

Alaturka gecesi

Frankie İstanbul, yılbaşı mönüsünü hazırladı. Executive Chef Serdar Madakbaş tarafından hazırlanan mönüde Ege ve Akdeniz lezzetleri yer alıyor. Mekanın yılbaşı eğlencesinde ise Ödül & Funk Alaturka grubu canlı performans sergileyecek. Eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Yazarın Tüm Yazıları