Türkiye’ye sağlık Oscar’ı

Sapanca’daki Richmond Nua’da her yıl düzenlediği “Wellness Day”i tüm dünyada kutlanan resmi bir gün haline getirmeyi başaran Belgin Aksoy, şimdi de 2015 Dünya Spa & Wellness Oscar’ını aldı.

Haberin Devamı

2015 Dünya Spa & Wellness Ödülleri, Londra The Brewery’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede Türkiye’yi temsil eden Richmond Nua Wellness Spa, “Doğu Avrupa’da yılın en iyi spa merkezi” ödülünü kazandı. Richmond International Kreatif Direktörü Belgin Aksoy, ödülü alırken “Her zaman daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Huzurun merkezinde

Suat Ateşdağlı, Türkiye turnesine çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Konya’da performans sergileyen ünlü DJ, “huzurun merkezi” diye adlandırdığı Mevlana’nın türbesini de ziyaret etti. Tasavvuf felsefesini benimsediğini söyleyen Ateşdağlı, Konya’dan sonra Antalya’ya geçerek Club Ally’da
2 bin kişiye konser verdi.

Dost buluşmaları

İş dünyasının patronlarının geleneksel hale getirdiği “dost buluşmaları”, bu kez Polat Renaissance Balmumcu’da gerçekleşti. Yılmaz Ulusoy’un ev sahipliği yaptığı gece, Mustafa Keser’in seslendirdiği şarkılarla renklendi.

Haberin Devamı

Futbol sohbeti

Eski Beşiktaşlı futbolcu Sinan Engin ile fanatik Galatasaraylı işadamı Dinçer Azaphan, Swiss-
otel’de buluştu. Futbol sohbeti yapan ikiliden Azaphan, Beşiktaş’ın UEFA Kupası’nda İngiliz takımı Liverpool’u elemesi nedeniyle Engin’i tebrik etti.

McFerrin İstanbul’da

Don’t Worry, Be Happy şarkısıyla tüm dünyaya “Mutlu olun” diyen Bobby McFerrin, bugün İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor. Cemal Reşit Rey sahnesinde konser verecek olan sanatçı, 2013 tarihli son albümü “Spirityouall”dan eserlerin yanı sıra kendi bestelerini de seslendirecek.

Caz gecesi

Emre Ergani ve Ersoy Çetin, geçen ay Hotel Les Ottomans’da “Jazz&More” adlı bir kulüp açmıştı. Haftanın üç günü caz müziği ve canlı performanslara ev sahipliği yapan mekânda ayrıca bugünden itibaren her salı Aykut Gürel and Friends: Jam Sessions müzik yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları