Somalı çocuklara 23 Nisan hediyesi

Soma maden faciası sonrasında Türk Böbrek Vakfı tarafından toplanan bağışlarla temelleri atılan TBV Soma Anaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı yarın yapılacak okul, miniklere 23 Nisan hediyesi oldu.

Haberin Devamı

 Somalı çocuklara 23 Nisan hediyesi

Türk Böbrek Vakfı (TBV), Soma’da yaptırılan anaokulunun eksiklerini gidermek amacıyla önceki gün de bir yemek daveti organize etti. TBV Başkanı Timur Erk ve TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş’in ev sahipliğinde, İstinye Park’taki Zuma Restoran’da düzenlenen davet iş, sanat ve moda dünyasının yardımsever isimlerini buluşturdu. Sanat danışmanı Gül Ergi’nin desteğiyle gerçekleşen yemekten elde edilen gelir, okula kütüphane kurulması, bilgisayar ve oyun salonu malzemeleri alınması için bağışlandı. Anaokulunun açılışı yarın yapılacak.

Somalı çocuklara 23 Nisan hediyesi

Amazon kadını

Haberin Devamı

Aslı Şen, 1.5 yıl önce “Ashley Joy” adını verdiği bir kişisel bakım markası kurmuştu. Şen, Ashley Joy’un dünya markası olma yolunda önemli bir adım attı. Ürünleri, dünyanın en büyük alışveriş sitesi Amazon.com’da satılmaya başlandı. Farklı yağları karıştırarak elde ettiği bakım ürünlerini kimyagerler ve bitki bilim uzmanlarının katkılarıyla geliştiren Aslı Şen, “Hedefim global ve kalıcı bir marka olmak” dedi.

İndirimli alışveriş

Berinza Deri, ilkbahar-yaz koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Tuba Erin ve Sinem Nefesoğlu’nun ev sahipliği yaptığı tanıtım, moda tutkunlarını buluşturdu. Davetliler, beğen-dikleri ürünleri yüzde 20 indirim fırsatıyla satın aldı.

Somalı çocuklara 23 Nisan hediyesi

Stil sohbeti

Nişantaşı’ndaki Armani mağazası, markanın 2017 ilkbahar/yaz koleksiyonunun tanıtıldığı bir davete ev sahipliği yaptı. Şah Yaycı ve Ahu Yağtu’nun stil üzerine sohbet etkinliği düzenlediği tanıtım, ünlü isimleri buluşturdu. Giorgio Armani’nin haute couture markası Prive’ın parfümlerinin de beğeniye sunulduğu etkinliğe katılanlar arasında Demet Şener de vardı. İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Şener, objektiflere avukatı Aslı Çelik’le poz verdi.

Bahar rallisi

Haberin Devamı

Klasik Otomobil Kulübü’nün düzenlediği bahar rallisinin üçüncüsü başlıyor. Sponsorluğunu Mercedes-Benz Türk’ün üstlendiği, klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiren “Mercedes-Benz Bahar Rallisi”, 22-23 Nisan günlerinde düzenlenecek. İstanbul ve çevresinde yaklaşık 250 km’lik bir parkurda gerçekleşecek yarış, nostalji rüzgarları estirecek.

Avusturya’dan Bağdat Caddesi’ne

Avusturya mutfağının ünlü markası Müller Cafe Bar ve Restoran, İstanbul’daki ilk şubesini Bağdat Caddesi’nde açtı. Uzun yıllar Avusturya’da yaşayan Tufan ve İrfan Eserova kardeşlerin açtığı Müller’in mutfağı organik yiyeceklerden oluşuyor. DJ performansları ve canlı müzik gruplarını da müzikseverlerle buluşturacak olan mekanda ayrıca sergi ve konferanslar, özel toplantı ve davetler yapılacak.

4 yaşında

Haberin Devamı

Eski televizyoncu Şahnur Kazancı ve spor yazarı Aram Kuran tarafından kurulan Luys gazetesi 4’üncü yaşını kutluyor. Türkiye’de yaşayan farklı dinlere mensup kişilerin magazinel yaşamlarını mercek altına alan ve 15 günde bir çıkan dergi için önümüzdeki günlerde balo düzenlenecek.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları