Sezon açıldı

Türkiye’nin turizm merkezlerinden Bodrum’da sezon açıldı. Yaklaşan bayram tatili öncesi beldede hizmete giren İstanbul’un tanınmış mekanları hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

 Kaptan Fedon

Yaz aylarını Bodrum’daki yazlığında geçiren Fedon, önceki gün kendi kullandığı botu ile Türkbükü sahilini gezdi.

Sezon açıldı
 

Yaz menüsü

Biber Restoran, işletmeci Cemal Yarar’ın ev sahipliğinde misafirlerini ağırlayacak. Türkbükü’ndeki mekan, yaz menüsü için birbirinden farklı lezzetler hazırladı.

Sezon açıldı
 

Hardal, Türkbükü’nde

İstanbul Nişantaşı’nın tanınmış mekanı Hardal da bu sezon Türkbükü’nde hizmet verecek. Mekanın işletmeci Cihan Çobanoğlu, fiyatlarının İstanbul’la paralel olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Balık keyfi

Bodrum-Türkbükü’nde bulunan Garos Restoran misafirlerini ağırlamaya başladı. Garo Nişan ve Çetin Sağıroğlu’nun sahibi olduğu mekan, balık menüsüyle dikkat çekiyor.

 

Suşi servisi başladı

Türkbükü’ndeki Kuum Otel’in işletmecisi Ersin Süzer, yaz sezonuna hazır olduklarını söyledi. Süzer otelin içinde hizmet veren balık restoranında bu sezon suşi servisi yapılacağını da belirtti.

 

Cihangir’in yeni sanat galerisi

BE4 ART GALLERY, resim ve heykelden oluşan karma bir sergi ile Cihangir’de sanat hayatına “merhaba” dedi. Galerinin kurucularından gazeteci Elif Aktuğ açılış davetinde medya, sanat, iş ve cemiyet hayatından ünlüleri bir araya getirdi. Davete katılanlar arasında Pınar Aylin, Zeliha Sunal, Dr. Ahmet Kurtaran, Dr. Oya Öztan Peker, Feza Fırat, Başak Sungur Oral ve Prof. Dr. Hilal Mocan da vardı.

 

Binicilik yarışı

GBSK-Sistem 9 Binicilik Yarışları’nın ilki önceki gün, Gürman Binicilik Spor Kulübü’nde yapıldı. Turnuva Türkiye Binicilik Federasyonu’nun desteği ile iki gün boyunca devam edecek. Binicilik Engel Atlama Yarışları’nda dereceye giren yarışçılar ödüllerini Sistem 9 Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Akın’dan aldı.

 

Haberin Devamı

Efsane isimler yorumladı

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, #MaçaHazırMısın sloganıyla özel bir davet düzenledi. Davette cumartesi gecesi Real Madrid ve Juventus arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını Mehmet Özdilek, Oğuz Çetin ve Bülent Korkmaz yorumladı. Etkinliğin moderatörlüğünü Burcu Esmersoy yaptı.

Çocuklarla buluştu

TeknoSA, Disney Pixar’ın merakla beklenen son filmi “Arabalar 3”ün 16 Haziran’daki vizyonu öncesi Akasya AVM mağazasında sürprizlerle dolu bir etkinlik düzenledi. Ünlü model Çağla Şıkel’in ev sahipliğinde yapılan etkinlikte çocuklar, renkli yarışlara katıldı. Etkinlikte “Arabalar 3” filminin plaj ürünlerinden oyuncaklarına kadar yepyeni ürünleri de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Boğaz’da iftar

Boğazı ve tarihi yarımadayı buluşturan panoramik manzarasıyla dikkat çeken Feriye Palace, iftar özel menüsü hazırladı. Şef Aydın Demir yönetiminde hazırlanan menüde Türk ve Osmanlı mutfağının özel lezzetleri yer alıyor.

Kıbrıs’tan ödül

Kıbrıs Genç TV, kuruluşunun 20’nci yıldönümünü Büyük Anadolu Girne Otel’de düzenlenen törenle kutladı. Gecede ünlü organizatör Erkan Özerman’a Ömür Boyu Başarı ve Dostluk Ödülü verildi. Ödülünü KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın elinden alan Özerman’a gecede Best Model Türkiye 2016 biricileri Gizem Kayalı ve Ayşenur Çetin ile KKTC Best Model birincisi Mercan Kerman eşlik etti.

 

İkinci kitap

Özge Uzun’un yeni kitabı “Kalbimin Ses Telleri”, İnkılâp Kitabevi logosuyla raflardaki yerini aldı. Ünlü sunucu ikinci kitabında kadın olmanın zorluklarını anlattı.

 

Yazarın Tüm Yazıları