Sanat ve guzellik bulusması

Eserleri Avrupa ve Amerika’da sergilenen sanatçı Ahmet Güneştekin’in resim ve heykelleri, iş dünyasının patronlarının koleksiyonlarına girdi. Güneştekin’in Zülkarneyn, Beyazıt Tepesi, Şahmeran ve Medusa, Zümrüd-ü Anka ve Kainatın Yedi Sırrı adlı eserlerini satın alan Dr. Koray Erdoğan, koleksiyonunu ilk kez ASMED Tıp Merkezi’nde sergiledi.

Haberin Devamı

Sanat ve guzellik bulusması

Çağdaş sanata olan merakıyla bilinen Dr. Koray Erdoğan, dünyaca ünlü Türk sanatçı Ahmet Güneştekin’in eserlerinden oluşan koleksiyonunu kurucusu olduğu Ataşehir’deki ASMED Özel Tıp Merkezi’nde sergiledi. Erdoğan’ın Ahmet Güneştekin ve Sinem Yıldırım’la birlikte ev sahipliği yaptığı açılış daveti, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Sanat ve guzellik bulusması

Ertuğrul Özkök, Eda-Selim Kosif, Ayşe Kucuroğlu, Togan Gökbakar, Nasuh Mahruki, Esra Kaktüs, Numan Ceyhan, Serap Tibuk, Emre Ertürk, Arzu Kunt, Verda Penso ve David Şaboy’un da aralarında olduğu davetliler, Carlo Bernardini’nin lezzetli yemekleri eşliğinde eserleri inceleyip Güneştekin’le hatıra fotoğrafı çektirdi

Haberin Devamı

Sanat ve guzellik bulusması

Dr. Koray Erdoğan, çağdaş Türk sanatının en önemli isimleri arasında yer alan Ahmet Güneştekin’in eserlerine ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Erdoğan, “Beyazıt Tepesi”, “Şahmeran ve Medusa”, “Zülkarneyn”, “Şahmeran”, “Zümrüd-ü Anka” ve “Kainatın Yedi Sırrı” eserlerini görmek isteyen sanatseverlere ASMED Özel Tıp Merkezi’nin kapılarının açık olduğunu da belirtti.

Yıldızlar geçidi

Alışveriş sitesi Markafoni ve Moda Tasarımcıları Derneği  işbirliğiyle hayata geçirilen “Designer Sale by Markafoni” projesinin lansmanı Soho House’da yapıldı. Markafoni CEO’su İlker Baydar ile Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi’nin ev sahipliği yaptığı davet, moda tutkunlarını buluşturdu. Proje kapsamında ünlü modacıların tasarımları, Markafoni’de satılacak.

Her şehre yenidoğan ünitesi

Erken doğan bebeklerin yaşama tutunmalarını sağlamak amacıyla çalışmalar yapan Er-Do-Der, sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Er-Do-Der Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe’nin ev sahipliğinde Kuruçeşme’deki Fahham’da düzenlenen etkinlik, hayırsever isimleri buluşturdu. Elde edilen gelirle Mardin, Kars ve Sinop’tan sonra yeni bir şehre yenidoğan ünitesi yapılacak. 

Haberin Devamı

Çocuklara trafik eğitimi

Mercedes-Benz Türk ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle hayata geçirilen “MobileKids Trafik Eğitim Projesi”, yarın Maltepe Park AVM’de çocuklar ve aileleriyle buluşacak. Proje kapsamında 7-12 yaş arası ilköğretim çağı çocuklarının trafik bilgisinin ve farkındalığının artırılması hedefleniyor.

Sabancı’ya onur ödülü

Halk sağlığının korunması amacıyla çalışmalar yürüten Türk Böbrek Vakfı, önceki gün diyaliz hastaları yararına bir yardım etkinliği düzenledi. 

Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş’in ev sahipliğinde Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte 30 yıldır vakfın bağışçısı olan Türkan Sabancı’ya onur ödülü verildi. İş ve sanat dünyasının hayırsever isimlerini buluşturan yardım gecesinde diyaliz cihazı bağışı yapan Semra Tünay, Ayten Dağbaşı, Nezihe Öztan ile bir hasta odasının yapımını üstlenen Mihriban Scheer’e de teşekkür plaketi takdim edildi.

Haberin Devamı

‘Devlet adamı’nı sorgulayan kitap

Siyaset felsefecisi Ahmet Umut Hacıfevzioğlu, “Platon’dan Salisburyli John’a Devlet Adamı” adlı bir kitap yazdı. Hacıfevzioğlu, Sosyal Yayınları’ndan çıkan kitapta devlet adamı, siyasetçi ya da yönetici olmanın ne anlama geldiği sorusuna Platon, Aristoteles, Cicero ve Salisburyli John gibi düşünürlerin yapıtlarından yola çıkarak yanıt arıyor.

Şehit aileleri yararına

Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Ayfer Toprak ve Cengiz Karavan, şehit aileleri yararına Akmerkez’de sergi açtı. Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının eserlerinin yer aldığı, 75 yağlıboya resim ile 15 heykelden oluşan karma serginin açılış daveti iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Türkan Sabancı ve Kıvanç Tatlıtuğ’un da aralarında olduğu davetliler, sergiyi gezip eserleri inceledi.

Yazarın Tüm Yazıları