Sağlıklı yaşam için

Elif Boyner, spor arkadaşı bulma imkanı sunan bir mobil uygulama tasarladı. Belgin Aksoy Berkin de tüm dünyaya yayılan “iyi yaşam günü” Wellness Day’in bu yılki aktiviteleri için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

 Boyner Holding’in patronu Cem Boyner’in ikiz kızlarından Elif Boyner, daha sağlıklı bir yaşam için birbirini harekete geçiren, destekleyen ve motive edenlerin buluşması amacıyla SWEATers adlı bir mobil uygulama tasarladı.
Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener’in girişimiyle kurulan SWEATers’ın tanıtımı, önceki gün Akatlar’daki İnsana Güven kurumunda yapıldı. Cem Boyner ve Ümit Boyner de çocuklarıyla birlikte tanıtım davetine katılarak projeye destek verdi.
Elif Boyner, yaptıkları araştırmada insanların genellikle spor arkadaşı bulamadıkları için spor yapmayı bıraktıklarını gördüklerini, SWEATers kullanıcılarının ise “Hadi!” deyip buluşarak birbirlerini motive edeceklerini söyledi. 

Türkiye’den 7 kıtaya yayıldı

2016 yılında “dünya wellness sektörünün lider kadını” seçilen Belgin Aksoy Berkin’in başlattığı, Türkiye’den dünyaya yayılan Global Wellness Day, bu yıl 7 kıtadan 100 ülkede çeşitli etkinliklerle kutlanacak.Türkiye’de 10 Haziran’da Maçka KüçükÇiftlik Park’ta yapılacak etkinlikler, önceki gün Ricmond Otel’de tanıtıldı. “Bir Türk kadını olarak Global Wellness Day’i dünyaya armağan etmekten gurur duyuyorum” diyen Berkin, Birleşmiş Milletler takvimine girmeyi hedeflediklerini açıkladı. Etkinlik kapsamında uzmanlar konferanslar ve seminerler verecek, sağlıklı yaşam sohbetleri yapılacak, beslenme, kahkaha terapisi ve yoga seansları düzenlenecek ve spor aktiviteleri yapılacak.

Haberin Devamı

Alkışlar Kuğu Gölü için

Monte Carlo Balesi Topluluğu’nun “Göl-Kuğu Gölü’ne İthafen” adlı gösterisi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin işbirliğiyle önceki gün sahnelendi. Jean–Christophe Maillot’un “Kuğu Gölü”ne çağdaş bir yorum getirdiği gösteriye iş ve sanat dünyasından ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi. Topluluk, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Selçuk Yöntem DJ kabininde

Cevat Şakir’in “balıkçının pansiyonu” olarak bilinen Bodrum’daki tarihi bina, yarın akşam By Eskici olarak açılıyor. Levent Yöntem’in ev sahipliği yapacağı açılış partisinde Selçuk Yöntem ve Melike Öcalan DJ’lik yapacak. 

Haberin Devamı

İkinci şube Nişantaşı’nda 

Güzellik merkezi Iana Beauty Lounge, Etiler’den sonra ikinci şubesini Nişantaşı’nda açtı. Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete giren merkezin Iana Pizhurina’nın ev sahipliğinde düzenlenen açılış davetinde kişisel bakım ve güzellik uygulamaları da tanıtıldı.

Yazarın Tüm Yazıları