Rahmi Koç’a Fransız nişanı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç, 1802 yılından bu yana Fransız hükümeti tarafından verilen en üst düzey nişan olan “Legion D’Honneur”e layık görüldü.

Haberin Devamı

Rahmi M. Koç’a nişanı, İstanbul’da Fransız Sarayı’nda düzenlenen bir törenle, Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili tarafından takdim edildi. Törende konuşan Koç, “Bugün hayatımdaki müstesna akşamlardan birini daha yaşıyorum. Benden sonra da çocuklarımın ve torunlarımın iftihar edeceği bu ödülü müzemde onurla teşhir edeceğim” dedi.

SAYISIZ ÖDÜLÜ VAR
1997 yılında Cumhurbaşkanlığı tarafından Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile onurlandırılan Rahmi M. Koç, bugüne dek çok sayıda nişan ve ödül aldı. Koç, Almanya Büyük Hizmet Nişanı, İtalya Cumhuriyeti Yüksek Liyakat Nişanı, Avusturya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Büyük Hizmet Nişanı, Britanya İmparatorluğu Mükemmel Önderlik (Onursal) Nişanı, Hadrian Ödülü, Carnegie Hayırseverlik Madalyası, BNP Paribas Hayırseverlik ve Yaşam Boyu Sorumlu İş İnsanı Ödülü’ne de layık görüldü.

Haberin Devamı

Eğlence ve gastronominin adresi
Ziylan Grup, Ataşehir’de hayata geçirdiği gastronomi ve eğlence merkezi projesi “WaterGarden İstanbul”u Esma Sultan Yalısı’nda tanıttı. Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım, yeme, içme ve eğlence dünyasının patronlarını buluşturdu.
WaterGarden İstanbul’da, Tolga Atalay da Solid Consulting adlı şirketiyle gastronomi konusunda danışmanlık hizmeti verecek. Projede ayrıca Nostalji Sokağı ve Organik Pazar adlı bölümler, 11 salonlu sinema kompleksi, 4 bin kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu, eğlence kulüpleri de yer alacak.

Fasıllı kutlama
İş kadını Sinem Nefesoğlu, yeni yaşını sahibi olduğu Cappuccino Cafe&Bistro’da kutladı. Kutlamaya iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Çiçeklerle süslenmiş pastasını fasıl müzikleri eşliğinde kesen Nefesoğlu, arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

İdeal kilo ideal vücut
Diyetisyen Selahattin Dönmez, “4 Haftada İdeal Kilo İdeal Vücut” adını verdiği yeni kitabını Park Hyatt İstanbul-Maçka Palas’ın kral dairesinde tanıttı. Ayşe Azizoğlu’nun organizasyonu ve Park Hyatt İstanbul Genel Müdürü Gözde Eren’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda kitabını imzalayan Dönmez, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerine sağlıklı yaşama dair pratik bilgiler de verdi.

Haberin Devamı

Sultan kahvesi
Ressam İsmail Acar, Arzum Okka için fincan seti tasarladı. Acar, “Sultan Serisi” adını taşıyan seti Galata’daki Atelier by İsmail Acar mağazasında tanıttı.

Sess eğlencesi başlıyor
Nedim Binler’in sahibi olduğu, İstanbul gecelerinin popüler eğlence adreslerinden Nişantaşı’ndaki Sess Bar, Bodrum’daki yazlığına taşındı. İki yıldır Türkbükü’nde hizmet veren Sess Bar, bu gece tatilcilere kapılarını açacak. İstanbul’daki gibi Bodrum’da da iddialı olan Sess Bar’da DJ Can Parlak Türkçe şarkılar çalacak, Yüksel Yılan ve ekibi hizmet verecek.


Baştürk’ten Bodrum Hikâyesi
Yazdığı romanlar ve bestelediği şarkılarla adından söz ettiren Kelebek yazarı Onur Baştürk, yarın akşam Bodrum’da parti veriyor. “Bir Bodrum Hikâyesi” adlı partiye Vicem Bodrum Yalıları ev sahipliği yapacak. Gündüz plajda başlayacak olan parti, gün batımına kadar sürecek.

Yazarın Tüm Yazıları