Pussycat Dolls'a Deniz Berdan imzası

Katy Perry için hazırladığı sakız elbise ile adından söz ettiren Deniz Berdan, şimdi de dünyaca ünlü Pussycat Dolls grubunun üyelerinden Ashley Roberts’ı giydirdi.

Haberin Devamı

Londra Moda Haftası’nda düzenlediği defilelerle beğeni toplayan Deniz Berdan’ın DB markası, artık dünyaca ünlü isimlerin de tercihi oldu. Katy Perry’ye hazırladığı sakız elbise ile adından söz ettiren Berdan, şimdi de Pussycat Dolls grubunun üyelerinden Ashley Roberts’ı giydirdi. Şarkıcı, “22 Jump Street” filminin Londra’daki galasına DB Berdan marka elbisesiyle katıldı. Roberts’ın DB Berdan’ın yaz koleksiyonundan seçtiği elbise, Londra’nın önemli noktalarından Wolf&Banger’da 260 pound’dan satışa sunuluyor.

Damat’tan Baba hareket
Damat-Tween ve Darüşşafaka Cemiyeti, Babalar Günü’ne özel bir yardım projesine imza attı. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliğinde İstinye Park’ta tanıtılan proje kapsamında, anne veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz çocukların uluslararası standartlarda eğitim alması sağlanacak. 15 Haziran’a kadar Damat-Tween mağazalarında yapılan her alışverişte Darüşşafaka Cemiyeti’ne 5 TL bağışlanacak.

Kırmızı kızlar tabanlı
Kırmızı tabanlı ayakkabıların yaratıcısı Christian Louboutin’in 2014 sonbahar-kış ayakkabı ve çanta koleksiyonu, önceki gün markanın İstinye Park mağazasında tanıtıldı. Christian Louboutin Paris ekibinden Colette Lacoste ve Lea Dutailly’nin ev sahipliğini tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Davetliler, yeni model Christian Louboutin’ler için ilk siparişleri verdi.

BPuma, yazı “Puma Sokakta” etkinliğiyle karşılıyor. Bugün mini pinpon ve langırt oyunları ile başlayacak eğlence, Capoeira ve Breakdance performanslarıyla devam edecek. BeeGee’nin performans sergileyeceği etkinlikte ayrıca Bedük ve Can Bonomo konser verecek.

Haberin Devamı

EVE GİDEN BEŞ YOL
Michael Schumacher, Lady Gaga, Jay-Z, Spohia Loren ve Luciano Pavarotti gibi dünyaca ünlü isimlerin fotoğraflarını çeken Philipp Rathmer’in “Eve Giden Beş Yol” adlı sergisi, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Avrupa Azerbaycan Topluluğu (TEAS) tarafından düzenlenen sergide Dağlık Karabağ Savaşı nedeniyle evlerinden ayrılmak zorunda kalmış Azerbaycanlı mültecilerin portreleri yer alıyor.

Kim olduğunu sormayın

Sergi açılışında kız arkadaşıyla görüntülenen Tuba Ünsal’ın eski eşi Murat Pilevneli, gazetecilerin “Hanımefendi kim?” sorusuna “Sizden rica ediyorum, kim olduğunu sormayın” diye karşılık verdi.

Yazarın Tüm Yazıları