Prensese nazar boncuğu

Demet Sabancı Çetindoğan, Harvey Nichols’ın Türkiye’de açılışının 10’uncu yıldönümünde Londra’da sergi açtı. Türk tasarımcıları buluşturan “Jeanious Turks” adlı serginin açılışında Nida Bulut, Kent Prensesi Michael’e nazar boncuklu bileklik hediye etti.

Haberin Devamı

Prensese  nazar boncuğu

İngiltere’de yaşayan Türk modacılar Bora Aksu, Zeynep Kartal ve Serap Pollard’ın da aralarında olduğu 11 Türk modacının jean kumaşından hazırladığı tasarımlar, “Jeanious Turks” adıyla Harvey Nichols Londra’da sergilendi. Tasarımcıların geleneksel Türk motiflerini modernize ederek hazırladığı ilginç kostümlerin yer aldığı serginin açılışına Demsa Group ve Harvey Nichols Türkiye’nin kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan ev sahipliği yaptı. Kendi adını taşıyan takı markasıyla hazırladığı tasarımları büyük ilgi gören Nida Bulut da açılışta Kent Prensesi Michael’e nazar boncuklu bileklik hediye etti.

Cesur ve dinamik sanat

Haberin Devamı

Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon “The ART of Banksy”ye ev sahipliği yapan Global Karaköy, NoLab’in “Modern Africa/A Rainbow Nation” adlı sergisiyle sanat sezonunu açtı. “Cesur ve dinamik sanat” sloganıyla yola çıkan NoLab’in bu ilk temalı sergisinin açılışı, geleneksel Afrika davul gösterisi ve danslarıyla renklendi. Sergide Hassan Hajjaj, Ralph Ziman, Namsa Leuba gibi dünyaca ünlü sanatçıların eserleri var. 

Sergide Arda Asena, Beril Gülcan ve Sinem Yıldırım  gibi gelecek vaat eden Türk sanatçıların eserleri de var.

Prensese  nazar boncuğu

İyi yaşam tüyoları

Yaşam koçu Şeyda Coşkun, “iyi yaşam tüyoları” verdi. World Luxury Hotel Awards tarafından “Türkiye’nin En İyi Lüks Spa Oteli” seçilen Raffles İstanbul’un SPA’sında düzenlenen etkinlikte “Şehre Geri Dönüş” başlıklı bir konuşma yapan Coşkun, sağlıklı beslenme ve spor konularında bilgi verdi. Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt’in ev sahipliği yaptığı etkinliğe Berrin Zorlu, Aslı Üstünkaya, Işıl Reçber ve Bahar Korçan gibi ünlü isimler katıldı.

Prensese  nazar boncuğu

Haberin Devamı

Nissan şehre döndü

Merkezi Japonya’nın Yokohama kentinde bulunan Nissan Motor, kış sezonunun açılışını Beymen Brasserie’de kutladı. Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök’ün ev sahipliğinde gerçekleşen “Back in Town” (Şehre Dönüş) adlı kutlama, ünlü isimleri buluşturdu. Abdi İpekçi Caddesi’nde sergilenen Nissan’ın yeni modelleri de beğeni topladı.

Yazarın Tüm Yazıları