Patronlar yemekte buluştu

Cavit Çağlar, Zuma’da Bursalı işadamlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Patronlar yemekte buluştu

Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, önceki akşam İstinye Park’taydı. Çağlar, aralarında Sönmez Holding’in sahibi Celal Sönmez’in de yer aldığı Bursa’nın tanınmış işadamlarıyla bir araya geldi. Patronlar, alışveriş merkezindeki Zuma Restoran’da yemek yiyip sohbet etti.

 

Mutlu son

Patronlar yemekte buluştu

Halise-Cengiz Özdemir çiftinin oğulları Alper Afşin Özdemir ile Hürrem Çolak ve Can Yürüten’in kızları Melis Yürüten evlendi. Önceki akşam Raffles Otel’de düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Emin Baş, Musa Serdar Çelebi, Mehmet Ali Aydınlar, Cem Bodur ve Gizem Bodur yaptı. Düğüne sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

 

Haberin Devamı

Sorulara kızdı

Patronlar yemekte buluştu

Zest İstanbul’un 14 Ekim’de Zorlu Center’da düzenleyeceği, seçilmiş markaların katılacağı kermesin tanıtımı önceki gün Cantinery’de kahvaltı davetiyle yapıldı. Ferhan İstanbullu ile Mert Aslan’ın ev sahipliği yaptığı davete katılan ünlü isimler arasında Ahu Yağtu da vardı. Geçtiğimiz hafta Karaköy’de “Paramparça” dizisindeki rol arkadaşı Tolga Tekin’le görüntülenen Yağtu, aşk iddialarıyla ilgili sorulara sinirlendi. Yağtu, soruları “Ben bu konularda ne zaman konuştum? Beni böyle açıklama yaparken ne zaman gördünüz?” diyerek yanıtsız bıraktı.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları