Patronlar korosundan 'Memleketim' şarkısı

İş dünyasının patronları tarafından kurulan Genç İşadamları Derneği, 30’uncu yılını kutladı. Conrad Otel’de gerçekleşen kutlamada Ceylan Pirinçcioğlu, Şerif Kaynar ve Ferruh Tanay’ın da aralarında olduğu isimler, “Memleketim” şarkısını seslendirdi.

Haberin Devamı

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD), 30’uncu yılını Conrad Otel’de kutladı. Dernek Başkanı Rahmi Çuhacı’nın ev sahipliği yaptığı kutlama, iş dünyasını buluşturdu. GYİAD Dönem Başkanı Serkan Sevim’in pasta kesmesiyle başlayan kutlamada Ceylan Pirinçcioğlu, Şerif Kaynar ve Ferruh Tanay’ın da aralarında olduğu eski başkanlara plaket verildi. ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renk kattığı kutlamada patronlar “Memleketim” şarkısını seslendirdi.

Patronlar korosundan  Memleketim şarkısı

Gecede Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası sahneye çıktı.

Patronlar korosundan  Memleketim şarkısı

Haberin Devamı

30. yıl pastasını Serkan Sevim kesti.

Patronlar korosundan  Memleketim şarkısı

269’uncu mağaza İstinye Park’ta açıldı

Fransa’nın ünlü çocuk giyim markası Jacadi, Akmerkez ve Zorlu AVM’den sonra yeni şubesini İstinye Park’ta açtı.  Jacadin Türkiye Distribütörü Selin Habbab Özkaynak ve İpek Dedeman’ın ev sahipliği yaptığı açılış daveti, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Çocuklarının stil sahibi ve şık olmalarını önemseyen anne ve babalar, markanın bu 269’uncu mağazasında koleksiyonları inceleyip alışveriş yaptı.

Patronlar korosundan  Memleketim şarkısı

Tasarım Tomtom Sokak’ta

Beyoğlu Tomtom Mahallesi, bugün başlayacak “Tasarım Tomtom Sokak’ta” etkinliğiyle 100’ün üzerinde tasarımcıya ev sahipliği yapacak. 23 Ekim’e kadar sürecek olan, 4 günde 5 bin ziyaretçinin katılımının hedeflendiği etkinlikte tasarım sohbetleri ve atölyeler düzenlenecek.

Patronlar korosundan  Memleketim şarkısı

 

Yazarın Tüm Yazıları