Patronlar balık avında

Patronlar balık avına çıkıyor. Cem Boyner, Gökhan Çarmıklı ve Uğur Işık’ın da aralarında olduğu iş dünyasının önde gelen isimleri, Alaçatı’da olta sallayacak.

Haberin Devamı

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nın 10’uncusu, bugün başlıyor. 9 Ekim’e kadar devam edecek turnuva, 80 tekne ve yaklaşık 300 katılımcıyla sportif balıkçılıktan keyif alan iş dünyasını bir araya getirecek. Yunanistan, Hırvatistan, İtalya, Fransa, İspanya ve İsrail’den gelen takımların da yarışacağı turnuvaya Cem Boyner, Mehmet Sepil, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Sinan Kosif ve Uğur Işık gibi iş dünyasının önde gelen isimleri katılacak.
Uluslararası Sportif Balıkçılık Birliği kurallarının geçerli olduğu turnuvada nesli tükenme tehlikesinde sınıra yaklaşan türler için “yakala-bırak” kuralı uygulanacak.
50 bin TL’lik büyük ödüllü etkinlik, pazar günü ödül töreni ve kapanış partisiyle sona erecek.

Patronlar  balık avında

Haberin Devamı

Çocuklarla pazar keyfi

Türkiye’deki ikinci yılını kutlayan Raffles İstanbul Zorlu Center, klasik pazar brunch’larına yeni bir soluk getiriyor. “Çocuklar mutlu ise anne-babalar da mutludur” anlayışıyla hizmet veren Raffles Patisserie’de çocuklar, özel workshop’larda pasta, kurabiye ve cupcake pişiriyor. Raffles Brunch’ta ayrıca Flappers Swing canlı caz performansı sergiliyor.

Mercan Dede’nin ‘Büyülü Çarklar’ı

Dolmabahçe’deki Süzer Plaza’da sanat ve sanatseverleri buluşturan EKAV, 25’inci yılında Mercan Dede’nin “Büyülü Çarklar” sergisine ev sahipliği yapıyor. Mercan Dede’nin 2011’deki ilk kişisel sergisi “Aşıklar Kabilesi” ve 2014’te “Kadim Zaman Makinesi” adlı ikinci sergisine ev sahipliği yapan Ekavart Gallery, sanatçının üçüncü sergisinin de adresi oldu. İnci Aksoy’un ev sahipliği yaptığı sergi açılışı, sanatseverleri buluşturdu. Daha çok müzisyen kimliğiyle tanınan Mercan Dede’nin Montreal’de kurduğu görsel sanatlar stüdyosunda ürettiği eserler, davetlilerin beğenisini topladı. “Büyülü Çarklar”, 5 Kasım’a kadar görülebilir.

Çamaşır günü

Samsung Electronics, yeni AddWash akıllı kapak teknolojisine sahip çamaşır makinesini tanıttı. Ayşe Tolga’nın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım daveti, Heves Ekinci, Gülgün Çavuşoğlu, Melis Murathanoğlu, Sinem Güven ve Pınar Altuğ’un da aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Sessiz çalışma özelliğiyle dikkat çeken Samsung AddWash, yıkama esnasında çamaşır eklemeyi mümkün kılan akıllı kapak teknolojisiyle beğeni topladı.

Haberin Devamı

Patronlar  balık avında

İkinci kitap raflarda

“Dönüşüm Yolu” kitabının yazarı, psikolojik gelişim ve aile danışmanı Nur Meriç, ikinci kitabı “Ve Mucizeydi Yaşamak-Gelişim Yolu”nu okurla buluşturdu. Arunas Yayıncılık tarafından yayımlanan kişisel gelişim kitabı, yazarın akademik çalışmaları, bilimsel gözlemleri ve danışanlarının hikayelerinden oluşuyor.

Caz geceleri

İşadamı Osman Sungur’un kurduğu Butcha Steakhouse, Chicago ve New York’ta trend olan ‘steak-caz’ konseptini İstanbul’a taşıyor. Levent’teki Butcha’da 8 Ekim ve 22 Ekim günlerinde caz müziğin genç yeteneklerinden Selen Beytekin sahneye çıkacak. Mekanda lezzetli yemeklere Beytekin’in caz şarkıları eşlik edecek.

Haberin Devamı

Kahvaltıda tanıtım

Silk and Cash-mere, yeni koleksiyonunu Zorlu Cantinery’de kahvaltı davetiyle tanıttı. Ayşen Zamanpur ve oğlu Ferhat Zamanpur’un ev sahipliği yaptığı davetin sohbet kısmında Emre Karayel moderatörlük yaptı. Karayel’in sorularını yanıtlayan Ayşen ve Ferhat Zamanpur, markanın nasıl yaratıldığını ve aralarındaki çalışma farklılıklarını anlattı.

Patronlar  balık avında

Yazarın Tüm Yazıları