Patronca öğütler

Demet Cengiz paraya, fikirlere ve geleceğe yön veren iş dünyasının patronlarının altın öğütlerini “Patronca” adlı yeni kitabında bir araya toplandı.

Haberin Devamı

Gazeteci ve yazar Demet Cengiz’in ilk kitabı “Patron Çıplak”tan sonra “Patronca” adlı yeni kitabı okuyucularla buluştu. Patronların DNA’sını çıkaran ilk kitabı “Patron Çıplak”la büyük ilgi gören Cengiz’in Pusula Yayınevi’nden çıkan “Patronca”nın tanıtımı önceki gün Topağacı’ndaki Grey’de yapıldı. Tanıtıma Demet Sabancı Çetindoğan, Önder Öztarhan, Gülden Yılmaz, Ömer Taviloğlu, Ruken Mızraklı ve Sinan Öncel gibi iş dünyasının patronları katıldı. Davette pasta kesen Demet Cengiz, gazetecilik mesleğindeki 20’nci yılını da kutladı.

Demet Cengiz “Patronca” adlı kitabını imzalayıp, gazetecilikteki 20’nci yılını pasta keserek kutladı.

Sanatta ‘Devrim’

Türk resim sanatının yaşayan en önemli temsilcilerinden olan Devrim Erbil’in “Şiirsel Çeşitlemeler” adı altında topladığı çalışmaları Teşvikiye’deki Abacı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Aslıhan-Ömer Abacı çiftinin ev sahipliğinde gerçekleşen sergi, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Erbil’in “Şiirsel Çeşitlemeler” isimli çalışmalarını 28 Şubat’a kadar Abacı Sanat Galerisi’nde görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gönüllü modeller

Kişiye özel Haute-Couture kıyafetler tasarlayan modacı Fidan Şimşek, Ready to Wear adlı koleksiyonunu Zorlu Center’daki Morini’de tanıttı. 20 parçadan oluşan kıyafetler yerli ve yabancı mankenler eşliğinde tanıtıldı. Sitare Akdilek ve Revna Demirören de koleksiyondan çok özel kıyafetlerle Fidan Şimşek için gönüllü modellik yaptı.


Erken teşhis hayat kurtarır

İş ve sanat dünyasının ünlü kadınları ‘erken teşhis hayat kurtarır’ sloganı ile düzenlenen Pembe Kurdele Öz Muayene adlı etkinlikte buluştu. Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu’nda yapılan etkinlikte Prof. Dr. Murat Topalan meme kanseri hakkında bilgiler verdi.

Yeni mekan

Ayşegül-Erhan Batuk çifti, Sarıyer’de Sticky Fingers adlı yeni bir mekan açtı. Ana menüsü sadece tavuk kanadı üzerine olan restorandaki yemekler, farklı soslarla buluşturuluyor. Mekan, salı günleri hariç her gün 12.00-22.30 arası müşterilerini bekliyor.

Karaoke keyfi

Etiler’de hizmet veren PS Lounge, yeni karaoke konseptiyle herkesi eğlenmeye çağırıyor. Mekanda haftanın her günü istenilen saatte karaoke yapmak mümkün. Ayrıca her salı Lady’s Day gecesinde kadınlara özel etkinlikler düzenleniyor.

Yazarın Tüm Yazıları