Paris’te EliE Saab hatırası

Paris Moda Haftası’ndaki defileleri yerinde izleyen Altınbaş Holding’in ortaklarından Fatoş Altınbaş Sarıgül, dünyaca ünlü Beyrutlu modacı Elie Saab’ın kulisine girdi.

Haberin Devamı

Podyum arkasında hazırlıkları izleyen Sarıgül, arkadaşı Elie Saab’ın defilesini de en ön sıralardan izledi. Dünyaca ünlü modeller Kendall Jenner ve Gigi Hadid’in de podyuma çıktığı defile sonrası düzenlenen kutlamaya katılan Sarıgül, Elie Saab ve eşi Claudine Saab’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paris’te EliE Saab hatırası

Çocuklar tişört anneler dudak boyadı

Armani, çocuklar için hazırladığı Armani Junior 2015-2016 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Aralarında Sitare Akdilek, Ayşe Kucuroğlu, Hediye Güral Gür, Cansen Kut, Burcu Hattat, Candan Ramazanoğlu ve Zuhal Pirinççioğlu’nun da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü annelerinin katıldığı tanıtımda, çocuklar Armani Junior’un beyaz tişörtlerini gönüllerince boyadı. Yüz boyama aktivitesiyle devam eden tanıtımda, anneler de Armani Cosmetics markasının özel renk paletlerini deneme fırsatı da buldu.

Haberin Devamı

Paris’te EliE Saab hatırası

Beşiktaş’ta Fener alayı

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, Başak Özbağı ile Baran Doğan’ın Beşiktaş’ta yapılan düğününde bir araya geldi.
Fenerbahçeli Yönetici Nihat Özbağı’nın kızı Başak Özbağı, Baran Doğan’la Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus Hotel’de evlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı nikâhın şahitliklerini ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı düğünün organizasyonuna İrem Yargıcı’nın sahibi olduğu Ceremony imza attı. Sibel Can’ın şarkılarıyla renk kattığı düğün sonrası gelinle damat balayı için Maldivler’e gitti.

Paris’te EliE Saab hatırası

Yazarın Tüm Yazıları