Özel 'Yüzler'

Ünlü isimlerin çektiği portrelerin yer aldığı “Yüzler Sergisi”, 42 Maslak Art! Space’de açıldı.

Haberin Devamı

Fotoğrafçılığa merak saran ve eserlerini açtıkları sergilerle beğeniye sunan iş dünyasının patronları Mustafa Koç, Serdar Bilgili ve Cem Boyner, bu kez InStyle Türkiye dergisinin 100’üncü sayısına özel hazırlanan “Yüzler Sergisi” için deklanşöre bastı. Koç, Bilgili ve Boyner’in yanı sıra iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerinin çektiği portrelerden oluşan sergi, önceki gün 42 Maslak Art! Space’de ziyarete açıldı. 1 Eylül’e kadar açık kalacak sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek tüm gelir, LÖSEV’e bağışlanacak.
Bebekler için sanat alışverişi Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ER-DO-DER), Ortaköy Armaggan Bosporus Suites’te yardım müzayedesi düzenledi. ER-DO-DER Başkanı Canan Göztepe’nin ev sahipliği yaptığı müzayedeye Berrin Zorlu, Feryal Gülman, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu ve Pervin Ersoy’un da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. 17 tablo ve 4 halının satışa sunulduğu müzayededen elde edilen gelir, erken doğan bebeklerin sağlıklarına kavuşması için kullanılacak.

Çocuklar, Snoopy ile kitap okuyacak
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. işbirliğiyle hayata geçirdiği “Snoopy ile Kitap Okuyoruz!” adlı sosyal sorumluluk projesini Party Kids’te tanıttı. Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara ulaşarak, gelecek nesillere fayda sağlamayı ve çocukların gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan projenin tanıtım davetine Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm, Hande Acar, Sitare Akdilek, Cansen Kut gibi ünlü isimler de çocuklarıyla katıldı. Proje kapsamında toplanan 6 bin 500 kitap, ihtiyacı olan okullara bağışlandı.

Haberin Devamı

360istanbul’da futbol ve samba
360istanbul, 2014 FIFA Dünya Kupası heyecanını İstanbul’a taşıyor. Bu gece ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında yapılacak ilk maçın gösterileceği 360istanbul, geceyi çeşitli şovlarla renklendirecek. Spor ve eğlencenin bir araya geleceği gecede sambacılar Brezilya’ya özel kostümleriyle dans performansları sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları