Nostaljik tasarımlar

Dilek Hanif, hazır giyim markasının 2017-18 sonbahar/kış koleksiyonunu önceki gün Four Seasons Hotel Sultanahmet’te düzenlenen özel bir davetle beğeniye sundu.

Haberin Devamı

 Davete katılanlar, hem Hanif’in Viktorya Dönemi ve 60’ların stil ikonu Jackie Kennedy’den ilham alarak hazırladığı “Beauty Waste and Clean Opulence” adlı koleksiyonu inceledi hem de Ece Sükan’ın kış trendlerine dair verdiği tüyoları dinledi. ◊ Deniz BOY

Nostaljik tasarımlar

Bu akşam Babylon’da

Caz müziğin Etiyopyalı efsanesi Mulatu Astatke, Türkiye’ye geliyor. 73 yaşındaki sanatçı, “Red Bull Music Academy Night” etkinliği kapsamında bu akşam Babylon’da konser verecek.

Yardım yemeği

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Dilek Birgen “Türkiye Yardım Severler Derneği” yararına Lounge By Develi Nişantaşı restoranda öğle yemeği düzenledi. Yemeğe katılan misafirler Esra Erdoğan’ın yönetiminde Ruhsal DNA meditasyonu deneyimi yaşadılar. Bu anlamlı günde
bir araya gelen isimler arasında Ayşe Kucuroğlu, Hanife Akdağ, Selen Alkan, Neşe Sert, Zeynep Toker, Tanju Babacan, Sema Çelebi, Gül Ergi ve Petek Ertüre yer aldı.

Haberin Devamı

Nostaljik tasarımlar

İşbirliği anlaşması

Vodafone, dijital televizyon Puhu TV’nin ilk dizisi “Fi”nin sponsoru oldu. Bu işbirliği, düzenlenen basın buluşmasında duyuruldu.

Nostaljik tasarımlar

Geceliği 15 bin dolar

Dubai, Nijerya, Özbekistan ve İstanbul’da şubeleri olan E&G Mobilya’nın dört mimarı, Bodrum-Turgutreis’te bu sezon açılacak yeni bir otelin kral dairesini tasarladı. Mimarların üzerinde 3 aydır çalıştığı daire 500 bin dolara mâl oldu. Altın kakma ve rölyeflerle işlenen dairede ‘Titanic’ adlı yatağa da yer verildi. Dairenin 1 gecelik fiyatı ise 15 bin dolar olarak belirlendi.

 

Yazarın Tüm Yazıları