Nicole Kidman ile Bodrum hatırası

Bodrum’da hizmete giren The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts’ün açılışı, Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın da katıldığı bir davetle yapıldı.

Haberin Devamı

 Amerikan film şirketi Paramount Pictures’ın lisans bölümü Paramount Licensing Inc. ve PHR FZ-LLC işbirliğiyle hayata geçirilen “Paramount Hotels & Resorts” markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum’da açıldı. Torba Koyu’nda hizmete giren The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts’ün açılışı, önceki akşam görkemli bir davetle yapıldı. Geceye dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman’ın da aralarında bulunduğu bir davetli topluluğu katıldı. Kokteylle başlayan ve 1920’li yılların ışıltılı atmosferini Bodrum’a taşıyan görkemli davette caz grubu Flapper Swing sahneye çıktı. Kokteylin
ardından davet, akşam yemeğiyle devam etti. Sunuculuğunu ünlü TV sunucusu Pierre Rabbat ile oyuncu Laila Bin Khalifa’nın üstlendiği gecede konuklar, Ramy Ayach, Severa Nazarhan ve Lou Bega’nın şarkılarıyla keyifli dakikalar geçirdi. After party’de ise DJ Doğuş Çabakçor performans sergiledi. Lou Bega ve Çabakçor’un eğlenceli şovu, sabahın ilk ışıklarına dek sürdü.

Haberin Devamı

Nicole Kidman ile Bodrum hatırası

Çocuklarla gelecek

ABD’den özel bir jetle Bodrum’a gelen Nicole Kidman, arkadaşımız Gökhan Kimsesizcan’a Bodrum’u çok beğendiğini ve yakında çocuklarıyla birlikte gelip burada tatil yapacağını söyledi.

Nicole Kidman ile Bodrum hatırası

Keyifli seyahatin 3 kuralı

Gazeteci-yazar ve gezgin Levent Özçelik, “Zubizu Seyahat Buluşmaları”nın ilk konuğu oldu.

Önceki gün Capricorn İstanbul’da düzenlenen, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı etkinlikte şehrin bilinmeyenleri üzerine sohbet edildi. Levent Özçelik, eğlenceli sunumunda keyifli bir seyahatin üç ana kuralı olduğunu söyledi:
“İyi bir seyahat için önemli olan ilk kural, yoldan çıkmaya hazır olmanız. Yola çıkarken plan yapmayın. Seyahatler öncesi okuduğumuz birçok şey herkesin bildiği rotalar olacak. Siz özgür olmayı seçin. Gittiğiniz şehirde mutlaka araba kiralayın ve şehri dilediğiniz gibi keşfedin. Üçüncü en önemli konu ise yol arkadaşınızı iyi seçin. İyi bir tatil arkadaşı, iyi bir tatili de beraberinde getirir.”

Haberin Devamı

Nicole Kidman ile Bodrum hatırası

Yelken partisi

Tekne yarışı Turkcell Platinum Bosphorus Cup bu sene 11-14 Mayıs günlerinde düzenlendi. Organizasyonun Boğaz etabı ise cumartesi günü yapıldı. Turnuvanın 16’ncı yıl kutlaması için Feriye Palace’ta düzenlenen davet de iş, sanat ve spor hayatından çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Ev sahipliğini Org Sports kurucusu Orhan Gorbon ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun üstlendiği davete katılanlar arasında Ayşe Tolga, Jülide Ateş, Begüm Tacir, Gülgün Çavuşoğlu, Burcu Şendir ve Heves Ekinci de vardı.

Nicole Kidman ile Bodrum hatırası

Yazarın Tüm Yazıları