Mutluluğun fotoğrafı

Bir süredir aşk yaşayan Balçiçek İlter ve Ercan Canmutlu, ilk kez Bodrum’da birlikte görüntülendi.

Haberin Devamı

Eski eşi Müge Dümer’e 700 bin liraya Bentley otomobil ve 24 bin liraya Balenciaga çanta aldığı için bir dönem ‘Türkiye’nin en bonkör kocası’ diye anılan işadamı Ercan Canmutlu, bir süredir gazeteci Balçiçek İlter’le birlikte. Flört ettikleri kulislerde konuşulan, ancak bugüne kadar ilişkilerini gizli saklı yürüten sevgililer, sonunda ortaya çıktı. Bodrum’da baş başa tatil yapan Canmutlu ve İlter, Nilgün-Bülent Gülen çiftinin sahibi olduğu BNG’nin Bodrum Yalıkavak’taki mağaza açılışına birlikte katıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan sevgililer, ilk kez yan yana poz verdi.


Aşka geldiler

Soyak Holding’in patronu Erkut Soyak’ın Ayşe San’la aşk yaşadığını ilk kez bu köşede okumuştunuz. İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen sevgililer, birlikte ilk kez geçtiğimiz ay Venedik’te bana poz vermişti. Aşkları doludizgin devam eden ikili, geçtiğimiz hafta sonu da Bodrum’daydı. Tekneleriyle Cennet Koyu’na demirleyen aşıklar, müzik eşliğinde deniz ve güneşin keyfini çıkarıp birbirlerini öpücüğe boğdu.

Haberin Devamı

Güzeller geçidi


Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik Yarışması, hafta sonu Kıbrıs’taki Rocks Hotel’de düzenlendi. Organizasyonunu Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın yaptığı yarışma, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini Girne’de buluşturdu. 37 ülkeden gelen modellerin yarıştığı Miss Fashion TV’de İsrailli model T. Daniel Ifrah birinci, Dominik Cumhuriyeti’nden Dioversy N.R. Moreno ikinci ve Meksikalı model Julietta Villalabos De Lira da üçüncü oldu. Mehmet Ali Erbil ile Chloe Loughnan’ın birlikte sunduğu yarışmada birinci güzele tacını jüride yer alan Ivana Sert taktı.

Yazarın Tüm Yazıları