Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden işadamı Mustafa Koç, vefatının birinci yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.

Haberin Devamı

Ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Mustafa Koç için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabristanda dualar okundu. Mustafa Koç’un babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Ali ve Ömer Koç, eşi Caroline Koç, çocukları Esra ve Aylin Koç ile halası Semahat Arsel’in katıldığı anma töreni Koç Holding’te okunan mevlitle devam etti.

Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

Oğlu Mustafa Koç’un ardından kaybettiği tüm aile üyelerinin mezarlarını ziyaret edip dualar okuyan Rahmi Koç duygulu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Çiğdem Simavi’yi ise oğlu Ali Koç teselli etti.
Koç’un mezarına eşi ve kızları tarafından kalp şeklinde hazırlatılan kırmızı güller ile beyaz çiçekler içinde “Annen” notu yazılı bir buket bırakıldı.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, “Sevgili abim Mustafa Koç’u özlem, sevgi ve rahmetle anıyorum. O değerleriyle, merhametiyle, güzel kalbi, güler yüzü ve alçakgönüllülüğüyle daima bizimle olacak” diye konuştu. Koç Holding’in Mustafa Koç için hazırladığı kısa film duygulu anlar yaşattı.

Haberin Devamı

VİDEO DA HAZIRLANDI

Mustafa Koç’un ölüm yıldönümü nedeniyle Koç Holding tarafından hazırlanan video “Ardında silinmeyecek izler bırakan Mustafa Koç’u, vedasının birinci yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz” açıklamasıyla paylaşıldı. Videoda Mustafa Koç’un fotoğrafları ile “Hepimizin bu dünyada sınırlı hayatı var ve hayatlarımızı mümkün olan en dolu şekilde yaşamak için birbirimizi yüreklendirmemiz gerekiyor” sözü yer aldı.

Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

Macaristan Fahri Konsolosu oldu

İşkadını Demet Sabancı Çetindoğan, Macaristan Fahri Konsolosu oldu. Ankara’daki Macaristan Büyükelçiliği’nde gerçekleşen törenle unvanı alan Çetindoğan’ı, eşi Cengiz Çetindoğan ve Sabancı ailesi üyeleri yalnız bırakmadı. Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss’in ev sahipliğinde gerçekleşen tören iki ülkenin milli marşlarının okunmasıyla başladı. Yemin töreni sonrası konuşma yapan Demet Sabancı Çetindoğan, “İki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi için elimden geldiğince çaba göstereceğime emin olabilirsiniz” dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

Sonunda “evet” dedi

Allan Hakko’dan 2015’te boşanan Azer Polat, oyuncu Berk Erçer ile yüzükleri taktı. Erçer’le flört ettiği için ailesini karşısına aldığı haberleriyle gündeme gelen Polat, aile arasında düzenlenen bir törenle nişan yüzüğünü taktı. Murat Polat eski eşi Berat Atahan ile birlikte kızları Azer Polat ve damadı Berk Erçer’le mutluluk pozu verdi.

Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

 

‘Hayatına Sahip
Çık’ partisi

My Club Bahçelievler Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Duygu Su Gülpınar, terör saldırıları sonrası başlatılan “Hayatına Sahip Çık” hareketine destek verdi, spor merkezi üyeleri için parti düzenledi. Gülpınar, partiye sevgilisi Ali Ağaoğlu’yla birlikte ev sahipliği yaptı. Gecede Ece Seçkin sahneye çıktı. Partiye katılanlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Haberin Devamı

Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

Kayıp Aranmıyor

Ressam Elif Ajdarkosh, Alzheimer hastalığı hakkında farkındalık yaratmak amacıyla yaptığı 20 tabloyu bir sergiyle beğeniye sundu. Sanatçının Etiler’deki Key Art Project’te açtığı “Kayıp Aranmıyor” adlı sergi, 31 Ocak’a kadar görülebilecek.

Mustafa Koç, saygı, sevgi ve özlemle anıldı

Yazarın Tüm Yazıları