Monaco’da Chanel turizmi

Prenses Grace Kelly Vakfı’nın yardıma muhtaç çocuklar için düzenlediği 63. Monte Carlo Gül Balosu, geçtiğimiz hafta sonu Monaco’da gerçekleşti. Tasarımlarına Karl Lagerfeld’in imza attığı dünyaca ünlü moda markası Chanel, aralarında Türklerin de olduğu en iyi müşterilerini baloda ağırladı. Marka, misafirlerine Cote d’Azur turu da yaptırdı.

Haberin Devamı

 63. Monte Carlo Gül Balosu, Monaco Prensi II. Albert ve Hannover Prensesi Caroline’in himayelerinde Monte Carlo Bay Hotel’de yapıldı. Prenses Grace Kelly Vakfı Başkanı Prenses Caroline’in yakın arkadaşı olan dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld’in Avusturya kültüründen ilham alarak tasarladığı Yıldızlar Salonu’nda düzenlenen gecede Viyana valsleri yapıldı.

HÜLYA BİREN AĞIRLADI
Balo için dünyanın her yerinden gelen misafirleri, Monaco’nun en büyük şirketi olan Monte Carlo La Société des Bains de Mer’in (SBM) Premium Müşteri İlişkileri Direktörü ve Türkiye temsilcisi Hülya Biren ağırladı. Beste Yurttaş, Serpil ve Semra Tanker, Aynur Özderici, Necla Aksoy, Bilge Alemdar, Fulya Nayman, Hande Sezer Pekcan, Ülker ve Işık Biren, Arkun, Tülin ve Cengiz Demiroğlu’nun da aralarında olduğu Türk misafirler, baloda dünya jet-set’iyle tanışıp geç saatlere kadar eğlendi.

Haberin Devamı

Monaco’da Chanel turizmi

 

MİSAFİRLERE HEDİYELER
Baloya katılan davetliler arasında moda markası Chanel’in Fransa, Türkiye ve İspanya’dan gelen
42 özel müşterisi de vardı. Marka, aralarında Berrin Baldöktü, Fulya Nayman, Sarp ve Hande Taşdemir, Simla Bayazıt ve Banu Elkorek’in de olduğu misafirlerini Monte Carlo Bay Hotel, Hotel de Paris ve Hermitage Hotel’de ağırladı.
Baloda yapılan tombalada da misafirlere Chanel marka hediyeler dağıtıldı. Chanel misafirleri, balonun ardından Cote d’Azur turuna çıktı.

Monaco’da Chanel turizmi

 

Yazarın Tüm Yazıları