Modaya acılan kapılar

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, yeni koleksiyonunu defileyle tanıttı. Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği yararına düzenlenen defile, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.

Haberin Devamı

 Geçtiğimiz hafta Viyana Opera Balosu’na katılan Avrupa jet-set’ini giydiren Atıl Kutoğlu, 2017 ilkbahar/yaz koleksiyonunu Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de tanıttı. Açık Kapı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevbahar Koç’un ev sahipliği yaptığı defilede Kutoğlu’nun 76 parça tasarımı sergilendi. 30 mankenin görev aldığı defilede otelin merdivenleri ve lobisi podyuma dönüştü.
İş sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturan defileden elde edilen gelir,Açık Kapı Derneği’ne bağışlandı.

Modaya acılan kapılar

Güçlü kadınların hikayesi

Tuluhan Tekelioğlu’nun hazırladığı, hayatını ve çevresini değiştiren 9 güçlü kadının hikayesini anlatan “Yapabilirsin” belgeseli için Kanyon’da özel bir gösterim yapıldı. Geceye iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

Değişimi kendi hayatında yaratmış ve çevresine yaymayı başarmış 9 kadının hikâyesinden hareketle hazırlanan “Yapabilirsin” belgeselinin özel gösterimi, önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Suteks Group’un katkılarıyla Adıyaman, Hatay, İstanbul, İzmir, Kars ve Mersin’de çekilen Tuluhan Tekelioğlu imzalı belgeselin özel gösterimine iş ve sanat dünyasından yoğun katılım oldu.
Gecede davetliler, belgeselin umut aşılayan kahramanlarıyla da bir araya geldi.

Modaya acılan kapılar

LIons of Rock

Efsanevi Beatles şarkılarını canlı olarak yorumlayan Meat The Beatles grubu, Fenerbahçe Lions Kulübü’nün desteğiyle 5 Mart Pazar akşamı Ataşehir IF Performance Hall’da müzikseverlerle buluşacak. Konserin tüm geliri, Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı’nın (KASEV) hayata geçirdiği Emekli Öğretmen Dinlenme ve Huzurevi projesine aktarılacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları