Modaseverlere özel parti

Beymen, Zorlu Center’da özel olarak tasarlanan alandaki Sneaker Pop-up Store’u özel bir parti ile modaseverlerle buluşturdu.

Haberin Devamı

DJ Johanna Kohen’in performansı eşliğinde gerçekleştirilen davete moda dünyasının önemli isimleri yoğun ilgi gösterdi. İki hafta süreyle hizmet verecek Beymen Sneaker Pop-up Store’da Balenciaga, Christian Dior, Jimmy Choo, Canada Goose, Kenzo, Celine, Tory Burch, Valentino, ve Common Project gibi markaların kadın ve erkek yaz koleksiyonlarına ait favori tasarımları yer alıyor.

 

Sağlıklı yaşam için

İşkadını Belgin Aksoy, 11 Haziran’da 100 ülkede 3 bin noktada çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan “Global Wellness Day-İyi Yaşam Günü” öncesinde Richmond İstanbul’da bir davet düzenledi. Davette yazar Aret Vartanyan, kaliteli ve sağlıklı yaşam konusunda tecrübelerini aktardı. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak da bedensel sağlığın yanında ruhsal iyiliğin önemine dikkat çekti.

 

Haberin Devamı

Festivale videolu destek

Yüzlerce Beyoğlu işletmecisinin bir araya gelerek düzenlediği “BeyoğluFest” 25 Mayıs’ta başlıyor. “Birlikte Yaşam Festivali” temasıyla yola çıkılan etkinlik için Jehan Barbur, Levent Üzümcü, Merve Çaloğlu ve Mehmet Erdem gibi birçok ünlü isim, “Beyoğlu’nda Yaşıyoruz, Beyoğlu’nu Yaşatıyoruz” diyerek çektikleri videolarla festivale destek verdiler.

 

Sportif ikili

Yakın arkadaş olan Ivana Sert ve Sinem Yıldırım, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yürüyüşe çıkan ikili, uzun süre yürüdükten sonra bir kafede oturup sohbet etti.

Yaz notları

Bodrum 5 Oda Otel’in işletmecisi Ali Sayar, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Yaz hazırlıkları için notlar alan Sayar, bir yandan da hararetli bir şekilde telefonla konuştu. 

 

Atina’dan geldi

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal’ın geçen eylülde boşanma davası açtığı Yunan Fani Aysal, bir süredir Yunanistan’daydı. Atina’da yaşayan Fani Aysal, İstanbul’a geldi. Etiler Akmerkez’de Ünal Aysal’dan olan 3,5 yaşındaki kızı Alin ile alışveriş yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları