Konser maratonu sona erdi

Dünyaca ünlü Belçika asıllı Kanadalı pop yıldızı Lara Fabian, üç günlük konser maratonunu sonlandırdı. Önceki gün Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen son konsere yine ünlü isimler akın etti.

Haberin Devamı

Lara Fabian, üç günlük konser maratonunu sonlandırdı. Biletleri günler öncesinden tükenen İstanbul konserinde 15-16-17 Ekim’de tarihlerinde sahne alan Fabian, seyirciden büyük beğeni aldı. Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde önceki gün son kez sahne alan şarkıcı, gece boyunca “I will Love Again”, “Je’Taime”, “Angel”, “Caruso”, “I Guess I Loved You”, “Il Est Lune”, “Je Suis Malade”, “La Difference”, “Immortelle”, “J’y Crois Encore” ve “Adagio” gibi hit olmuş şarkılarını seslendirdi. Dünyaca ünlü yıldızı dinlemeye gelen isimler arasında Yeşim Salkım, Betül Demir, Ali Poyrazoğlu, Gonca Vuslateri, Yiğit Özşener, Hakan Meriçliler gibi ünlü isimler de vardı.

Konser maratonu sona erdi

Haberin Devamı

Sportmen anne ve çocuklara

Zeynep Yazıcı ve Tayfun Hızel, “Studio Bee Gym Kids” adlı yeni bir spor merkezi açtı. Önceki gün düzenlenen açılışa iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. Merkez hakkında bilgiler veren Zeynep Yazıcı, davet boyunca tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

Anne-bebek konferansında ünlüler anlattı

ebebek; Hilton Convention Center’da yaklaşık bin kişinin katılımıyla yılın anne-bebek konferansı “Bebekoloji 2015”e ev sahipliği yaptı. ebebek Kurucu Genel Müdürü Halil Erdoğmuş’un açılış konuşmasını gerçekleştirdiği panelde, Ayşe Tolga ve Şebnem Özinal moderatörlük yaptı. Şebnem Özinal’ın moderatörlüğünde düzenlenen “Hamilelik ve Yenidoğan Dönemi” panelinde; alanında uzman doktorların yanı sıra ünlü balet Tan Sağtürk ve eşi Alona Sağtürk ile eski Türkiye güzeli oyuncu Pınar Tezcan da bebeklerine yönelik deneyimlerini aktardı. Ayşe Tolga’nın moderatörlüğünde hayata geçirilen “0-4 Yaş Dönemi” panelinde ise uzman doktorlara ek olarak cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden işletmeci Ayşe Kucuroğlu, çocuklarına yönelik beslenme ve gelişim adımları hakkında bilgilerini, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Aynı zamanda astroloji uzmanı Dinçer Güner de bebeklerin burç yorumlarına yönelik açıklamaları ile “Bebekoloji 2015”de yer aldı.

Akşam şıklığı

Haberin Devamı

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, önceki gün Asmalımescit’teki Soho House’daydı. Mekân çıkışı objektife takılan Koç, şık giyim tarzıyla dikkat çekti.

Rengarenk

Cem Boyner ile Bilgün Sazak’ın kızı Elif Boyner, önceki gün smalımescit’te görüntülendi. Bir eğlence mekânından çıkarken objektife takılan Boyner, kat kat giydiği renkli kıyafetiyle dikkat çekti. Muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark eden Boyner, hızlı adımlarla uzaklaştı.

Konser maratonu sona erdi

Antika tutkunları

Ayşe Azizoğlu ve Tuba Peksayar Şimayli, ünlü mimar Merzuka Dubrule tarafından 1997 yılında kurulan İmrahor’da özel bir koleksiyon daveti düzenledi. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı davette konuklar, sergilenen antika mobilya ve objelerden beğendikleri parçaları kısa bir süre devam edecek olan indirimdenden faydalanarak aldı.

Yazarın Tüm Yazıları