Koç, Kurkova ile sağlıklı yaşam kampında

Sağlıklı yaşam merkezi Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk şubesini Türkiye’de açtı. Bodrum’da hizmete giren Canyon Ranch Wellnes Resort at Kaplankaya, Rahmi Koç, Muhtar Kent ve dünyaca ünlü top model Karolina Kurkova’yı bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona ve Massachusetts eyaletlerinde iki tam donanımlı sağlık merkezi bulunan Canyon Ranch Welness Resort’ün üçüncü şubesi Bodrum-Kaplankaya’da açıldı. Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya, 1 Temmuz’dan itibaren sağlıklı bir yaşam deneyimi sunan aktivite ve programlarıyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı.
Capital Partners’ın yatırımıyla ilk kez Avrupa’ya açılan Canyon Ranch Welness Resort, Kaplankaya’daki yeni şubesinde önceki gün iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davete ev sahipliği yaptı.
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent’in onur konuğu olduğu davetin sürprizi ise dünyaca ünlü top model Karolina Kurkova’ydı.
Eşi Archie Drury ve çocuklarıyla objektiflere poz veren Kurkova, Rahmi Koç’la tanışıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayhan Sicimoğlu’nun müzikleri ile renk kattığı davet, geç saatlere kadar sürdü.

 

Haberin Devamı

Ünlü Türk müdavimler

Arizona’daki tesisin müdavimleri arasında Oya-Bülent Eczacıbaşı, Ümit-Cem Boyner ve Ünal Aysal da var.

İlk tesis Arizona’da

Canyon Ranch’in ilk merkezi, Mel Zuckerman tarafından 38 sene önce Arizona’nın Tucson kentinin dışında, Sonora Çölü’nde kuruldu. Zuckerman, tesisi kendi sağlık sorunlarına bir çözüm üretmek ümidiyle gittiği bir sağlık merkezinden ilham alarak kurdu.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları