Kızı için kendini feda etti

İşadamı Eran Tapan, kızı Melisa Tapan’la Reina’da eğlendi. Tapan, fotoğraflarını çekmek isteyen gazetecilere karşı kendini kızına siper etti.

Haberin Devamı

Londra’da eğitim gören kızı Melisa Tapan’a olan düşkünlüğüyle bilinen Eran Tapan, Reina’da birlikte eğlendiği kızının görüntülenmemesi için her yolu denedi. Çekilen fotoğrafların silinmesini rica eden Eran Tapan, isteği karşılık bulmayınca muhabirlerin fotoğraf makinelerini topladı, elinde makinelerle poz verdi. Muhabirlerin cep telefonu ile görüntülediği Tapan, “Size iyi malzeme verdim, artık kızımı çekmeyin” dedi.

Eyvah çekiyorlar
Teodem’in sahibi Teoman Demir’in kızı Hande Demir, Acarlar İnşaat’ın ortaklarından Erdinç Acar’la evlenmiş ve bir çocuğu olmuştu. Boşandıktan bir yıl sonra yeniden evlenen ve iki çocukları daha olan çift, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. ‘Slice of Life’ adlı teknelerinde ailece tatil yapan çift, objektifleri fark edince panikledi. Hande Acar, “Eyvah çekiyorlar” diye bağırdıktan sonra kendini serin sulara bıraktı...

Haberin Devamı

Moda ve sanat
Tasarımcı Başak Cankeş, Alaçatı’da açtığı ‘Bashaques Concept Store/Gallery’ ile moda ve sanatı buluşturdu. Ünlü isimlerin katıldığı açılış, Indhira Taşpınar’ın müzikleriyle renklendi. Açılışta Zeynep Tosun, Raisa Vanessa, Ayşen Armağan gibi tasarımcıların koleksiyonlarının yanı sıra Fırat Neziroğlu, Melis Binay ve Berna Canok’un resim ve heykellerinden oluşan sergi de sanatseverlerle buluştu.

Fazıl Say’dan Mozart besteleri
ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, bir klasik müzik akşamında daha Fazıl Say’ı ağırlıyor. 2015 yılında basılacak olan 5 CD’lik “Mozart Piyano Albümü”nden eserleri çalacak olan Fazıl Say, bu akşam ENKA Eşref Denizhan Açıkhava’da müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yazarın Tüm Yazıları