Karim Rashid’den sağlıklı trend

İmza attığı tasarımlarla dünyada trendleri belirleyen Karim Rashid, sağlıklı yaşam konusunda da iddialı.

Haberin Devamı

Karim Rashid’den  sağlıklı trend

Tasarım dünyasının ünlü ismi Karim Rashid, hafta sonu İstanbul’daydı. Akaretler’deki W Otel’de kaldığını öğrendiğim Rashid’e Nişantaşı Başköşe’de rastladım. Türkiye’ye gelen her turist gibi şiş kebap yiyen tasarımcının shot bardağı ile ne içtiğini merak ettim. Şef Hasan Doğan, bardaktakinin kemik suyu olduğunu söyledi. 12 saat ağır ateşte pişirilerek kemik ve iliklerin erimesiyle elde edilen Consomme adlı bu çorba sağlıklı yaşam kaynağı olarak menülere girmiş.

Karim Rashid’den  sağlıklı trend

Haberin Devamı

Karim Rashid, Tuna Ofis için hazırladığı Streem adlı ofis mobilyaları koleksiyonunu Hasköy’de bulunan Rahmi M. Koç  Müzesi’nde tanıttı.


Karim Rashid’den  sağlıklı trend
Nişantaşı Başköşe’nin işletmecisi Funda Seydi, iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından birçok ismin sırf kemik suyu içmek için mekanlarına sık sık geldiklerini söyledi.

 

Bizim Çocuklarımız 

Karim Rashid’den  sağlıklı trend

Sinem Nefesoğlu’nun başkanı olduğu Bizim Çocuklarımız Derneği, ilk etkinliğini önceki gün Ulus 29’da gerçekleştirdi. İş ve sanat dünyasının hayırsever isimlerinin katıldığı etkinlikte bir de müzayede düzenlendi. Uğur Batur’un yönettiği açık artırma ile satışa çıkan mücevherlerden elde edilen gelir, Çekmeköy’de açılacak olan Bizim Çocuklarımız Anaokulu’na bağışlandı. Bizim Çocuklarımız Derneği Başkanı Sinem Nefesoğlu ve Başkan Yardımcısı Pervin Ersoy, katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür plaketleri verdi.

 

Moda ve teknoloji podyumda buluştu

Karim Rashid’den  sağlıklı trend

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü moda markalarını aynı çatı altında toplayan Harvey Nichols ile teknoloji markası HP, yeni koleksiyonlarını tanıttı. Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde Harvey Nichols’un Kanyon’daki mağazasında gerçekleşen defile, moda ve teknoloji tutkunlarını buluşturdu. Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı Spectre 13’ün içinde yer aldığı yeni HP Premium serisinin tanıtıldığı defilede, Harvey Nichols’ın 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu da modaseverlerden tam not aldı. 

 

Yazarın Tüm Yazıları