'Karanlıkta Parla’dılar

Modacı Arzu Kaprol’un Vodafone Smart 7 serisinden ilham alarak hazırladığı “dijital couture” koleksiyonu, Vodafone Arena Fashion Hall’da tanıtıldı.

Haberin Devamı

Modacı Arzu Kaprol’un Vodafone Smart 7 serisinden ilham alarak hazırladığı “dijital couture” koleksiyonu, Vodafone Arena Fashion Hall’da tanıtıldı.
“Karanlıkta parla” temasıyla gerçekleştirilen Arzu Kaprol’ün defilesinde, Özge Ulusoy ile Didem Soydan’ın da olduğu 14 model 40 farklı kıyafet ve Vodafone Smart 7 akıllı cihazları, podyumda sergiledi.
Koreografisini Uğurkan Erez, müziklerini Mercan Dede’nin yaptığı defilede, renk ve ışık değiştiren interaktif fiber kıyafet büyük beğeni gördü. Moda ve teknoloji tutkunlarını buluşturan tanıtım, DJ David Şeboy’un müzik performansıyla renklendi.

 

Sağlıklı olsun

İstanbul Cerrahi Sağlık grubu bünyesinde yer alan Ageless Clinic, önceki gün Nişantaşı’ndaki Le Petit Maison adlı restoranda, “Ageless Talks” adıyla bir etkinlik düzenledi. Anti – aging trendlerinden sağlıklı yaş almaya, genç kalmaktan genetik haritalarımıza kadar pek çok konunun konuşulduğu Ageless Talks’ta, konusunda uzman doktorlar, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

 

Haberin Devamı

Şimdi İstanbul’da 

Alaçatı’daki La Capria Otel’in sahibi Mete Nisari, geçen ay Arnavutköy’de İtalyan eşi Alexandra’nın adını verdiği bir kokteyl bar açmıştı. Nisari, Arnavutköy’ün simgelerinden olan tarihi bir binanın giriş katı ve bahçesinde hizmet veren Alexandra Cocktail Bar’ın teras katında Los Angeles ve New York’ta yer alan Elixir House’un İstanbul şubesini açtı. Robin’s Kitchen tarafından hazırlanan lezzetlerin ikram edildiği açılış, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluştururken, DJ Tarık Koray müzikleriyle paritye renk kattı.

 

Terasta Rakı-Balık 

İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının en başarılı aşçılarından Gazi ve Bilal Ateş kardeşler, iki yıl önce Sortie’de açtıkları Chef Mezze’yi Gümüşsuyu’na taşıyor. Kardeşler, Gümüşsuyu’nda Opera Otel’in roof’unda 360 derecelik Boğaz ve tarihi yarımada manzarasıyla hizmet verecek.

 

Haberin Devamı

İyi Tatlı ve Sek

Sek yeni ürünü SEK Quark’ı, Bebek’teki Happly Ever After’da tanıttı. Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen tanıtımda, tüketicilerin beğenisine sunulan ürünler az kalorisi ve lezzetiyle tam not aldı.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları