Kadınlarla yan yana

HeFor She’nin Türkiye’deki ana destekçisi ve dünyada sözcülüğünü yapan 10 kurum liderinden biri olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç’un ev sahipliği yaptığı davete iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Mustafa V. Koç, yaptığı konuşmada “Koç Topluluğu olarak geçen yıl imzalamış olduğumuz İş’te Eşitlik Bildirgesi’nin ardından, bugün de UN Women ve UN Global Compact’ın ortak metni olan ‘Kadının Güçlenmesi İlkeleri’ni imzaladığımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

‘Ev’lendiler

10 yıl önce ilişki yaşayan ve geçtiğimiz aylarda yeniden flört etmeye başlayan Murat Varol ile Deniz Akkaya, ‘ev’lendi. Her hafta sonu dünyanın farklı bir şehrine giderek tatil yapan sevgililer, birlikte yaşama kararı aldı. Tadilat işleri süren yeni evlerine taşınmak için gün sayan çift, geçtiğimiz hafta sonu Akmerkez’deydi. Mutlulukları gözlerinden okunan Varol ve Akkaya’nın önümüzdeki yaz nikâh masasına oturacağını da belirteyim.

Akmerkez’de Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’nin de eşlik ettiği sevgililer, sinemada “Asteriks: Roma Sitesi” filmini izleyerek keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Sanat için buluştular

Ressam Muzaffer Akyol’un 50 yılı aşan sanat yaşamını gözler önüne seren “İrkildim Uyandım Bir Daha Uyumadım” sergisi, İş Sanat Kibele Galerisi’nde açıldı. Sanatseverleri buluşturan açılışta Muzaffer Akyol’u Trabzon’dan çocukluk arkadaşları Yılmaz Ulusoy ve Kadir İnanır da yalnız bırakmadı.

Dünden Bugüne

Nişantaşı’ndaki Galeri İdil ise usta ressam Zeki Kıral’ın “Dünden Bugüne” isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen sergi, şekerlemeci ve niyetçiler ile renklendi.

DJ Rub N Tug İstanbul’da

Dünyanın en iyi 20 DJ’i arasında gösterilen DJ Rub N Tug, Türk erkek giyim markası Brand Who’nun lansmanı için New York’tan İstanbul’a geldi. Ünlü DJ, Brand Who’nun bu akşam Beykoz Kundura Fabrikası’nda düzenleyeceği yeni sezon defilesinde performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları