İstanbul’da sanat günleri

10’uncu yılında 24 ülke ve 28 şehirden toplam 102 sanat galerisine ev sahipliği yapan Contemporary Istanbul Sanat Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda sanatseverlere kapılarını açtı.

Haberin Devamı

İlk günden beri sanat ve sanatçının yanında olan Akbank Sanat ana sponsorluğunda düzenlenen Contemporary Istanbul Sanat Fuarı önceki gün gerçekleşen VIP açılış ile çağdaş sanat tutkunlarını buluşturdu.ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter’ın yanı sıra aralarında Osman Çarmıklı, Arzu Sabancı, Kemal Gülman, Kenan Doğulu-Beren Saat, Teoman, Belçim Bilgin ve Atıl Kutoğlu’nun da olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri eserleri herkesten önce görüp sanatçılardan bilgi aldı.


15’inci yıla ödüllü kutlama

 

İmza attıkları başarılı projelerle uluslararası ödüller kazanan Koray Yavuzer Mimarlık, sektördeki 15’inci yılını kutladı. Tuba-Koray Yavuzer çiftinin ev sahipliğinde Raffles Hotel’de gerçekleşen kutlamaya Nurgül Yeşilçay, Nedim Keçeli, Gamze Karaman, Emir-Fatoş Sarıgül, Gül Gölge Saygı ve Murat Cevahir’in de aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Geceye DJ Doğuş Çabakçor müzikleriyle renk kattı.

 

Haberin Devamı

Sen de #büyükbiradımat


2013 yılından bu yana Down Sendromlu gençlere kendi bünyesinde iş imkanı sağlayan BigChefs’in kurucu ortağı Gamze Cizreli, Down Sendromu Derneği’ne destek için şimdi de #BüyükBirAdımAt adlı projeye imza attı. BigChefs, 15 Kasım’da yapılacak olan Vodafone 37. İstanbul Maratonu’na Down Sendromlu gençler için katılıyor.  BigChefs ile halk koşusunda yer almak isteyenler, elde edilen tüm gelirin Down Sendromu Derneği’ne aktarıldığı 30 TL’ye satışa sunulan numaralı maraton tişörtlerini İstanbul’daki tüm BigChefs şubelerinden alabilirler.

 

DJ Sean Finn ile eğlence


Bodrum ve Çeşme’de yaza damgasını vuran “Art of Celebration” partileri kışın İstanbul’da devam ediyor. İlki bu gece Ulus 29’da yapılacak partinin konuğu dünyaca ünlü Alman DJ Sean Finn olacak. “Next Generation”, “Summer Days” ve “Show Me Love” şarkılarıyla ünlenen DJ Sean Finn’in müzikleri eşliğinde eğlence için yerinizi ayırtın.

Yazarın Tüm Yazıları