İş dünyasının Süper Kahramanlar’ı

Akılları ve girişimcilikleriyle iş dünyasının kahramanları olan patronlar, Batman ve Superman modasını fırsata çevirdi.

Haberin Devamı

New York ve Londra’da gerçekleşen galaların ardından dün Türkiye’de de vizyona giren “Batman ve Superman: Adaletin Şafağı” filminin süper kahramanları, oyuncakları ve görsellerinin yer aldığı ürünler de moda oldu.
Bunu fırsat bilen Sırma Su’nun ortakları Necmettin Karabacak ile Burak Karabacak, çocuklar için üzerinde Batman ve Superman’in resimlerinin yer aldığı özel su şişeleri tasarladı.
Yeşilyurt Spor Kulübü’nün de başkanı olan eski mili güreşçi Necmettin Karabacak ile 40’ından sonra vücut geliştirme sporuna merak saran Burak Karabacak, çocuklara sağlıklı su içme alışkanlığı kazandırmak ve su içmeyi daha eğlenceli bir hale getirmek istedikleri için böyle bir projeye imza attıklarını söyledi.
Batman ve Superman’in yanı sıra Adalet Birliği’nin en güçlü süper kahramanları olan Yeşil Fener, Flash ve Wonder Woman karakterlerini de su şişelerine taşıyan ortaklar, Süper Kahraman Serisi’ne çocukların yanı sıra özellikle yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Haberin Devamı

İş dünyasının  Süper Kahramanlar’ı
Necmettin Karabacak

 

Ben Superman’ciyim

Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminin oyuncaklarını Türkiye’nin en büyük oyuncak mağazalar zinciri olan Toyzz Shop’un sahibi işadamı Cem Sunman sevenleriyle buluşturdu. Warner Bros ile yaptığı anlaşma ile Batman ve Superman’in oyuncaklarını Türkiye’ye getiren Cem Sunman, “7’den 70’e herkesi mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.
Henry Cavill’in hayat verdiği Superman ile Ben Affleck’in canlandırdığı Batman karakterlerinden esinlenerek Limited Edition olarak hazırlanan ve Türkiye’ye sadece sekiz adet gönderilen oyuncaklar da sahiplerini buldu. Piyasada hiçbir yerde satılmayan ışık ve ses özellikli özel tasarım koleksiyonluk oyuncakların hediye edildiği kişilerden biri de ben oldum. Ancak Supermanci olan ben ve Batmanci olan oğlum Doruk Tan arasında kavgaya yol açtı.

İş dünyasının  Süper Kahramanlar’ı

 

Haberin Devamı

Geleceğin sporcuları

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde, Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Sportofit Performans Akademi işbirliğinde hayata geçirilen “Geleceğin Sporcuları” yetenek seçimi projesinin ilk adımı TED Rönesans Koleji’nde atıldı.
Proje kapsamında, çocukların bilimsel değerlendirme yöntemleriyle, yetenekli olduğu spor branşına yönlendirilmesi ve desteklenmesi hedefleniyor. Proje kapsamında Spor Bilimci Marco Motta, TED Rönesans Koleji’nde öğrencileri ile bir araya geldi. Motta deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

 

Yazarın Tüm Yazıları