Holywood yıldızı Cennet Koyu’nda

Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan, geçtiğimiz hafta işadamı Emir Uyar’ın misafiri olarak Türkiye’ye geldi. Birçok Hollywood yıldızıyla arkadaş olan Uyar, Lohan ile İstanbul’un ardından Bodrum’da da mavi tura çıktı.

Haberin Devamı

Yurtdışında yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin gönüllü turizm elçiliğini yapan işadamı Emir Uyar, Hollywood yıldızı Lindsay Lohan ile Bodrum’da görüntülendi. Tekneyle mavi tura çıkan ikiliye model Hofit Golan’ın da aralarında olduğu arkadaşları eşlik etti. Emir Uyar, geçtiğimiz hafta da Lindsay Lohan’a İstanbul’u gezdirmiş, genç yıldızla gece eğlencesine de çıkmıştı.


Mahallede sanat


Alaçatı’nın kafe, restoran ve barlarıyla ünlü mahallesi Hacımemiş’te bulunan Galeri Heavenlymade, bir karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Bennu Gerede’nin sevgilisi Haldun Demirhisar’ın sahibi olduğu galeride, Gerede’nin Koray Erkaya’dan olan oğlu Dylan Gerede Erkaya’nın enstalasyon çalışması da sergileniyor. Fernando Botero ve Salvodar Dali’nin heykelleri ile Andy Warhol’un kara kalem çizimlerinin de yer aldığı sergiyi 24 Temmuz’a kadar görebilirsiniz.

Haberin Devamı


10 parmağında 10 marifet

Geçtiğimiz yıl Bodrum-Gündoğan’da Pitahaya Otel’i hizmete sokan Süleyman Sazak, bu yıl da Türkbükü’nde Pitahaya Bar’ms adlı bir restoran açtı. Dekorasyonunu Sazak’ın eşi Mine Sazak’ın yaptığı Pitahaya Bar’ms’ta mutfak ise işadamının kız kardeşi Bilgün Dereli’ye emanet edildi. B Point adlı takı markasıyla adından söz ettiren Bilgün Dereli’nin yemekleri de tasarımları gibi beğeni topladı. Cem Boyner’den olan ikiz kızları Elif ve Ayşe’den de yardım alan Dereli, hazırladığı lezzetlerle Ömer Dinçkök, Osman Çarmıklı gibi iş dünyasının patronlarından tam not aldı.


Bu Teras’ta Sibel var

Laila adlı gece kulübüyle İstanbul gecelerine damga vuran Şefik Öztek, Bu Teras Lounge&Bar’la eğlence hayatına geri döndü. Marina Vista Otel’in Bodrum marina manzaralı terasında hizmet veren mekânda haftada yedi günü canlı müzik var. Pazartesi günleri İzmir Ekspres Orkestrası’nın sahne aldığı mekânda bu akşam da Sibel Tüzün sevilen şarkıları seslendirecek.


Tatil başladı


Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, Ramazan Bayramı’nda oğlu Metin Sabancı’yla tatile çıktı. Bodrum’da 1 ay tatil yapacak olan anne-oğul, önceki gün Yalıkavak’taki X Beach’te görüntülendi. Geçtiğimiz yıllarda boğulma tehlikesi geçiren Türkan Sabancı korumaları eşliğinde yüzerken, yardımcılarının yanından bir an olsun ayrılmadığı Metin Sabancı da plajda güneşlendi.

Yazarın Tüm Yazıları