Hollywood'un tercihi Abazoğlu

Dünyaca ünlü yıldızların ardından Oscar’lı oyuncu Matthew McConaughey’nin top model eşi Camila Alves de Cengiz Abazoğlu’nu tercih etti. Alves, Paris’teki bir galaya Abazoğlu tasarımı elbiseyle katıldı.

Haberin Devamı

Türk modasını dünyaya tanıtan ve gösteri dünyasının ünlü yıldızlarını kırmızı halıya hazırlayan Cengiz Abazoğlu, bu kez Brezilyalı top model Camila Alves’in gala elbisesine imza attı. Alves, eşi Matthew McConaughey’nin başrol oynadığı “Interstellar” (Yıldızlararası) filminin Paris’te düzenlenen galasına Abazoğlu’nun imzasını taşıyan bir elbiseyle katıldı. Abazoğlu, şu sıralar dünyaca ünlü üç yıldıza daha kırmızı halı için elbise hazırladığını, çok yakında onların da Abazoğlu tasarımları ile objektiflerin
karşısına geçeceğini söyledi.

Eğlence ve sanat festivali

Zorlu Center, sonbaharı eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. Bugün başlayıp 9 Kasım’a kadar sürecek “Sonbahar Festivali” kapsamında Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi ve Fatih Erkoç ücretsiz konserler verecek. DJ Yakuza, DJ Murat Tokuz ve DJ Doğuş Çabakçor’un performanslarıyla renk katacağı festivalde dünyaca ünlü tasarımcı Guy de Jean’in şemsiye koleksiyonu da sergilenecek.

Haberin Devamı

Dostlar alışverişte

Tasarımcı Hakan Yıldırım, “H by Hakaan” markasının yeni koleksiyonunu Beymen Zorlu Center’da tanıttı. Moda tutkunlarını bir araya getiren tanıtıma Ahu Yağtu, Didem Soydan gibi moda dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra aralarında Feryal Gülman, Berrin Zorlu, Ayşe Boyner ve Gonca Vuslateri’nin de bulunduğu tanınmış simalar katıldı. Cüneyt Çilingiroğlu’nun müzikleriyle renk kattığı etkinlik, alışverişle devam etti.

M.Ö. takı modası

Urartu dönemine ait takı ve kemerlerin yer aldığı “Urartu Takı Koleksiyonu” sergisi, Kadir Has Üniversitesi Rezan Has Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu.

Urartu kültüründe toplumsal statüyü belirleyen en önemli unsurların başında gelen takı ve kemerlerin yer aldığı, 1100 parçalık “Urartu Takı Koleksiyonu”, Rezan Has Müzesi’nde sergilenmeye başlandı. Rezan Has Müzesi Mütevelli Heyeti Başkanı Can Has’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Urartu Krallığı’na ait takıların yanı sıra M.Ö. 8. ve 7. yüzyıllara ait iğne, yüzük, küpe, bilezik, boyunluk, kolye, kemer ve saç spirallerinin yer aldığı sergi, 31 Temmuz 2015’e kadar ziyarete açık olacak.

Yazarın Tüm Yazıları