Hayırlı işler

Haberin Devamı

Yerli ve yabancı birçok marka, yeni koleksiyonlarını tanıtırken ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor. İş ve sanat dünyasının hayırsever isimleri ile dernekler, düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklara yardım eli uzatıyor.

Tüm çaba çocuklar için

Bu yıl 6’sı düzenlenen Forum Fashion Week, Soho House Otel’de yapılan defileyle başladı. Genç tasarımcılar Sevda Dalgıç, Merve Odabaşı Doğu, Gökhan Yavaş, Arzu Baykar ve Ali Koç’un koleksiyonlarının, Tülin Şahin’in de aralarında olduğu ünlü mankenler tarafından sergilendiği defile, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Forum Fashion Week’i düzenleyen Multi Turkey yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı organizasyondan elde edilen gelirin tamamı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ÇABA Derneği’ne bağışlandı.

Haberin Devamı

Hayırlı işler

Kars’a yardım eli

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (Er-Do-Der), yardım etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Er-Do-Der Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Alp’in ev sahipliğinde İstinye Park’taki Emprio Armani Restoran’da gerçekleşen yardım etkinliği, hayırsever isimleri buluşturdu. Etkinlikte katkılarından dolayı Esra Öztürk ile Aycan Alp’e teşekkür plaketi veren Er-Do-Der Başkanı Canan Göztepe, “Mardin Çocuk Hastanesi çatısı altında kurduğumuz erken doğum ünitesinden sonra şimdi de Kars’ta erken doğacak bebeklerin yaşama umudu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


Dostlar alışverişte görsün

Dünyaca ünlü İtalyan moda markası Marella’nın Türkiye genel koordinatörlüğünü yapan Gülbin Simitçioğlu, yeni yaşını iki gün önce Beyoğlu’ndaki Rixos Pera Otel’in üst katında hizmet veren Park Şamdan’da kutlamıştı. Simitçioğlu, önceki gün de Marella’nın “Scuba Divers” adlı koleksiyonunu Nişantaşı City’s’deki mağazasında tanıttı.
Heves Ekinci, Gülgün Çavuşoğlu ve Ebru Sanver gibi tanınmış isimler, özel hayatında olduğu gibi iş hayatında da Gülbin Simitçioğlu’nu yalnız bırakmadı. Marella İhracat Müdürü Stella Kanellopoulou ile İtalya’dan gelen “kişiye özel alışveriş uzmanları”nın da katıldığı etkinlikte davetliler dört mevsim giyilebilen koleksiyonları inceleyip alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

Hem eğlence hem spor

Yeme, içme ve eğlencesiyle yaz aylarının en popüler tatil adreslerinden olan Çeşme, ev sahipliği yaptığı sportif etkinliklerle de dikkat çekiyor. Bu hafta sonu Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’na ev sahipliği yapacak olan Çeşme’de geçtiğimiz günlerde de ASICS Çeşme Weekend adlı yarışlar düzenlendi. Aya Yorgi Koyu’ndaki Paparazzi’de gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelirin bir bölümü ASICS tarafından Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvan Severler Derneği’ne bağışlandı.

Hayırlı işler

2 gün sürdü

21 km yarı maraton ve 5 km Fun Run koşu ile başlayan ASICS Çeşme Weekend’in ikinci gününde de 1,5 km yüzme yarışı ile sabah yogası ve stand up paddle yapıldı.

Haberin Devamı

Morini İstanbul’da

Yemeklerinden dekorasyonuna, müziklerinden servis kalitesine New York ruhunu İstanbul’a taşıyan Morini İstanbul, ikinci yılını kutluyor. Morini’nin Zorlu Center’daki adresinde yarından itibaren her cumartesi akşamı “Perfect Saturdays” partileri düzenlenecek. Mekân, pazar günleri de Morini Terrace’daki kahvaltı sofrasında New York lezzetleri eşliğinde lezzet ve eğlenceyi buluşturacak.

Yazarın Tüm Yazıları