Hayırlı işler

TOG’un (Toplum Gönüllüleri Vakfı) geleneksel hale gelen alışveriş şenliği TOG Bazar, Esma Sultan Yalısı’nda yapıldı. Ünlü isimler pazarda tezgah açıp ürünlerinin satışını yaptı.

Haberin Devamı

Hayırlı işler

2002 yılından beri 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi için çalışmalar sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın bu yıl 9. düzenlediği alışveriş şenliği TOG Bazar’a 128 firma katıldı. Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda gerçekleşen TOG Bazar’da aralarında Neslişah Alkoçlar, Pınar Altuğ, Serra Türker, Sinem Güven Ersönmez, Aylin Tahincioğlu, Emre Ertürk, Şebnem Çapa, Güliz Onursal ile Dilek Toner’in de aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri tezgah açıp satış yaptı. Tansa Mermerci, Gülben Ergen, Çiğdem Kayalı ve Hülya Kalyoncu’nun da aralarında olduğu isimler ise pazarda alışveriş yapıp vakfa destek oldu.

Hayırlı işler
Damat kınayı bastı

Haberin Devamı

Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ve Çiğdem Kamer’in kızı Simay Kamer ile Prof. Dr. Cihan Uras ve Dr. Yeşim Uras’ın oğlu Ahmet Uras’ın 30 Mayıs’ta gerçekleşecek düğünleri için geri sayım başladı. Simay Kamer’in “Simay’ın Büyülü Bahçesi” konseptindeki kına gecesi, Adile Sultan Yalısı’nda yapıldı. Ahmet Uras tarafından yazılıp Yılmaz Erdoğan tarafından seslendirilen ‘Masal’ kitabı görüntüleriyle başlayan gecede, Kamer’in kınasını kayınvalidesi Yeşim Uras yaktı. Gelin, “Annem” şarkısıyla duygulu anlar yaşarken, damat kınayı basarak geleneği yerine getirdi.

Hayırlı işler

Gazileri unutmadılar

Düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile adlarından söz ettiren Esra Öztürk ile Aslı Aktürk Pehlivanlar bu kez Güneydoğu Gazileri için harekete geçti. Güç Birliğine İlk Adım Derneği Başkanı Zeynep Nazan Soyer’in ev sahipliğinde, CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleşen yardım gecesinde iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri bağış yaparak destek oldu. Hiçbir ücret almadan sahneye çıkan Ebru Gündeş, şarkılarıyla geceye renk katarken, elde edilen gelirle akülü sandalye, görme engelli gaziler için taşınabilir okuma cihazı, uzuvlarını kaybetmiş gaziler için akıllı klozet gibi ihtiyaçlar temin edilip, gazi çocuklarına eğitim bursu sağlanacak.

Haberin Devamı


Suşi üstü sergi

SushiCo, Nişantaşı şubesinde geleneksel Japon resim sanatı olan Sumi-e sergisi açtı. Sumi-e sanatının Türkiye’deki ilk uygulayıcılarından Esin Gürkanyak, Handan Duran Yalkılday ve Sedef Altuğ’un eserlerinin yer aldığı sergi sanatseverleri buluşturdu. Açılışını İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın yaptığı sergi yaz boyunca Nişantaşı SushiCo’da görülebilir.


Mahalle’de makarna sanatı

Nişantaşı’ndaki City’s Mahalle, “Diyet Şenliği”ne ev sahipliği yaptı. Etkinlikte şef Fabio Foltran, İtalyan makarnası Barilla ile hazırladığı lezzetlerin tariflerini paylaştı. Tasarımcı Günsel Ülkü de etkinlik kapsamında gitarıyla gerçekleştirdiği İtalyanca şarkılardan oluşan mini müzik şovu sundu.

Haberin Devamı


Genç girişimci ödülü

Ladies Feast ‘Genç Girişimciye Destek’ festivalinde yılın girişimcisi ödülü bu sene Duygu Okan’a verildi. 50 girişimcinin katıldığı festivalde ürünler mankenler tarafından sergilendi. Festivalin amacı giyim, çanta, ayakkabı, takı ve tasarım gibi alanlarda genç girişimcileri desteklemek.


Kırmızı halıda bir Türk daha

Uzun süredir İtalya’da yaşayan ve oyunculuk eğitimi alan Dilhan Aras; Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen’den sonra 68. Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüdü. İsveçli ünlü yapımcı Philippe Bober’in davetiyle geceye katılan oyuncu, şıklığıyla tam not aldı. Aras, geçtiğimiz yıl Romanya’daki Babel Tiyatro Festivali’nde prömiyeri yapılan Shakespeare’in “Romeo & Juliet” adlı oyununda rol almıştı.

Haberin Devamı


AZERİ SEVGİLİ

İşte Benim Stilim programında yarışan Mihriban Akgül, önceki akşam sevgilisiyle İstinye Park’ta görüntülendi. Dokuz aydır birlikte olduğu Azeri işadamı Şahin Zülfikarlı ile yemek yerken objektife takılan Akgül, ilişkisi hakkındaki soruları yanıtlamaktan kaçındı. Sayit DURMAZ


İyi anlaştılar

Ivana Sert, önceki akşam oğlu Ateş ve sevgilisi Can Çelebi ile Etiler Nusret’de yemek yedi. Çift, Ateş’le birlikte geç saatlere kadar mekânda kaldı. Mekân çıkışında lavaboya giden Sert’i bekleyen Çelebi, Ateş’le koyu bir sohbete daldı. Sert’in gelmesiyle birlikte çift, soruları yanıtlamadan hızla araçlarına yöneldi. İsmail BAYRAK


En teknolojik otel

Haberin Devamı

Dünya turizmine yön veren liderler, World Tourism Forum kapsamında İstanbul’da bir araya geldi.
Türkiye’de ilk kez düzenlenen organizasyonda “Dünya Turizm Ödülleri” de sahiplerini buldu. Mesut Yar’ın sunduğu törende dünya turizmine yön veren şirketler ödüllendirildi. Gecede “En Teknolojik Otel” ödülüne Point Hotel Barbaros layık görüldü. Ödülü, Point Hotel adına ödülü Genel Müdürü Cihan Yılmaz aldı.


Davetlerin yeni adresi

Kaşıbeyaz Lezzetler Grubu’nun yeni mekânı olan Kaşıbeyaz Gala, düğün, nişan, lansman yemekleri gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Mekân, 500 kişilik kapasiteli kapalı alanı, 3 dönümlük bahçesiyle, davetlerini unutulmaz hale getirmek isteyenlerin gözdesi olmaya aday.

Yazarın Tüm Yazıları