Hayat paylaşınca güzel

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Cengiz Abazoğlu’yla ortak bir projeye imza attı. Abazoğlu’nun çizdiği resimler, ünlü modacının 2017 haute couture koleksiyonunu tanıttığı defilede açık artırmayla satıldı. Elde edilen gelir derneğe bağışlandı.

Haberin Devamı

 Milli Eğitim Bakanlığı’yla işbirliği yapan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, eğitime katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Etkinlik kapsamında Cengiz Abazoğlu, 2017 haute couture koleksiyonunu Shangri-La Otel’de tanıttı. Defile iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.Çağla Şıkel, Ebru Şallı, Özge Ulusoy ve Yüksel Ak’ın da aralarında olduğu 30 modelin podyuma çıktığı defilede ayrıca Abazoğlu’nun çizdiği resimler de açık artırmayla satışa sunuldu. Tabloları Hacı Sabancı, Mühlet Altınbaş, Sevim Uyar, Fani Aysal ve Pınar Talay’ın da aralarında olduğu tanınmış isimler aldı.Müzayededen elde edilen gelir, kısa süre önce inşasına başlanan rehabilitasyon ve özel eğitim merkezinin tamamlanmasında kullanılmak üzere Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Haberin Devamı

Doğadan gelen eşsiz tasarım

Bog Oak adı verilen, yaşı bin ila 8 bin yıl arasında değişen bataklık meşeleriyle yapılan dekoratif tasarımlar, WoodUnStore markasıyla Türkiye’ye de geldi. Altıncı Cadde’nin yanı sıra internet üzerinden www.woodunstore.com adresinden sipariş edilebilen doğal tasarımların bir eşi daha yok. Her birinden yalnızca 1 adet üretilen sanat eseri gibi tasarımlar için koleksiyonerler de şimdiden sıraya girmiş durumda.

Bahar eğlencesi

Zorlu Center’daki Le Baron Cigar Bar, bugün düzenlenecek “Hop into Spring Pop into Party” adlı partiyle “Bahara merhaba” diyecek. Yeşim Tan’ın ev sahipliği yaptığı eğlenceye Eda Pala ve DJ David Şaboy da canlı performanslarıyla renk katacak.

Sanat ışığı 

Fotoğraf sanatçısı Ziya Tacir’in Nişantaşı’ndaki Merkur Galeri ile hayata geçirdiği 4’üncü kişisel sergisi “Işığı Aramak”, Bomontiada’da açıldı. Galerinin sahibi Sabiha Kurtulmuş’un ev sahipliği yaptığı sergiye koleksiyonerler yoğun ilgi gösterdi. Anadolu Holding’in ortaklarından Tuncay Özilhan’ın eşi Emine Özilhan da serginin açılışında damadı Ziya Tacir’i yalnız bırakmadı. İzzet Özilhan da eşi Yasemin Özilhan ile açılışa katıldı.
Çift, beğendikleri fotoğrafları sanat koleksiyonlarına eklemek için sipariş verdi.

Yazarın Tüm Yazıları