Hasarlı objeler sanat eseri oldu

Sanatçı Sevincy’nin geçen yıl başladığı “Bonbon Collection” adlı projesinin son sergisi “Sauce”, Sunset Grill&Bar’da açıldı.

Haberin Devamı

Sevincy’nin eskimiş, modası geçmiş veya hasar görmüş objelerden hazırladığı sanat eserlerini beğeniye sunduğu serginin açılışına sanat ve iş çevrelerinden seçkin isimler katıldı.

Hasarlı objeler sanat eseri oldu

Sergi, 31 Ağustos’a kadar ziyarete açık olacak.

Hasarlı objeler sanat eseri oldu

Büyükada’nın romantik oteli

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Hasarlı objeler sanat eseri oldu

Haberin Devamı

Orman ve deniz manzaralı Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, misafirlerine Büyükada nostaljisi ve romantizmini yaşatmak üzere açıldı. Kuş sesleri içinde, dingin ve huzurlu bir atmosferde konsept odalarıyla hizmet veren otelin açılışı, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı bir davetle yapıldı. Otel sahibi Şükrü Budak’ın yakından ilgilendiği misafirler, canlı Grek müziği ve sirtaki dansları eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi.

Sami Özdağ’ın mutlu günü

Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ oğlunu evlendirdi. 

Hasarlı objeler sanat eseri oldu

Oğuzkaan Özdağ, Pullman Otel İstanbul Convention Center’da düzenlenen düğün töreniyle Rüveyda Özer’le nikâh masasına oturdu.
Çiftin düğününe iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

Bayram konseri

“İncir” şarkısıyla çıkış yapan ve şu sıralar “İçimdeki Duman” ile adından söz ettiren İlyas Yalçıntaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Maltepe Park AVM’de kutlayacak. Etkinlikte mini bir konser verecek olan genç şarkıcı, aynı zamanda hayranlarının sorularını yanıtlayıp imza dağıtacak.

Viyana’dan Bodrum’a

30 yıldır Avusturya’da yaşayan resim sanatçısı Şinasi Bozatlı, Bodrum’da sergi açıyor. Bozatlı, Viyana atölyelerinde yaptığı resim çalışmalarını yarın Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde açacağı “Enjoy Life” sergisiyle sanat tutkunlarının beğenisine sunacak. 

Haberin Devamı

Hasarlı objeler sanat eseri oldu

İstanbul’da kalanlara

Sedef Adası’nda 2010 yılından bu yana hizmet veren Elio Sedef, Kurban Bayramı tatilinde İstanbul’da kalacak olanlara keyifli bir tatil geçirme fırsatı sunuyor. 

Hasarlı objeler sanat eseri oldu

Yazarın Tüm Yazıları