Gönüllü mankenler

Arzu Kunt ve Neslihan Kozanoğlu’ndan sonra Serap Dindar da Günsel Ülkü için gönüllü mankenlik yaptı.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük ilaç firmalarından Merck’in Doğu Avrupa direktörlüğünü yürütürken modaya el atan Günsel Ülkü, hazırladığı yeni koleksiyonu Billionaire Club İstanbul’da tanıttı. Daha önce Günsel Ülkü için mankenlik yapan Arzu Kunt ve Neslihan Kozanoğlu’ndan sonra bu kez de Serap Dindar podyuma çıktı. Dindar, Fashion TV ve Billionaire Club İstanbul işbirliğiyle hazırlanan “Fashion Fridays” adlı etkinlik kapsamında gerçekleşen defilede “Marilyn Monroe” konseptli bir kıyafetle mankenlik yaptı.
İşyerinde geçirdiği kaza nedeniyle kolu askıya alınan Günsel Ülkü’nün 2015 Houte Couture koleksiyonu, moda tutkunlarının beğenisini topladı.

Renkli tanıtım

Disney Channel’da 14 Şubat’ta başlayacak “Sihirli Hafta Sonları” kuşağı, Kanyon’daki Cinemaximum Sinemaları’nda tanıtıldı. Davette Disney-Pixar Stüdyoları’nın unutulmaz klasiklerinden “Oyuncak Hikâyesi 3” de gösterildi. Ayşe Kucuroğlu, Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Buket Dereoğlu, Sema Şimşek ve Ayşe Tolga gibi iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, filmi çocuklarıyla birlikte izledi. Çocuklar, “Oyuncak Hikâyesi”nin sevimli kahramanı Woody ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

Finlandiya’nın fahri başkonsolosu oldu

Vakko’nun ortaklarından işadamı Jeff Hakko, Finlandiya Fahri Başkonsolosu olarak göreve başlaması şerefine davet verdi. Hakko’nun Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ile ev sahipliği yaptığı Istanbul Hotel Renaissance Bosphorus’taki davete Hakko Ailesi tam kadro katıldı. Davetliler arasında yer alan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, yeni görevi nedeniyle Jeff Hakko’yu tebrik etti.

Mantı günü

Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin ortağı olduğu Eksen Group’un bünyesinde hizmet veren Cento Per Cento, iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin buluşma noktası halinde geldi. Serdar Bilgili, Mustafa Denizli, Ahmet Hotiç ve Şansal Büyüka’nın da aralarında olduğu isimler, Erol Kaynar’ın ev sahipliği yaptığı, her cuma gerçekleşen “mantı günü”nün müdavimi oldu.

Yazarın Tüm Yazıları