Gergin gece

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Ayşe Ataklı, yeni yaşını önceki gece Cihangir’de bulunan Jash İstanbul’da kutladı.

Haberin Devamı

Partiye Çipe-Muzaffer Demir, Tuvana Büyükçınar-Selim Demir, Arsen Gürzap, Gülşen Işık, Dina Topbaş-Ali Mütevelli ve Ghade Şakir de katıldı. Gecenin sonunda kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Ghade Shakir’in şoförü, fotoğraf çeken basın mensuplarını engellemeye çalıştı. İlerleyen saatlerde muhabirleri telefonla arayan Dina Topbaş, annesinin şoförünün davranışları nedeniyle özür diledi. ? Sayit DURMAZ

Cam kadınlar

Cam heykel sanatçısı Müge Göğüş, “Tutsak” adını verdiği sergisini Hobi Sanat Galerisi’nde açtı. Kadın formunda 19 cam, 7 bronz eserin yer aldığı serginin açılışına Sergiye Zuhal Şeker Tucker, Arzum Onan, Eylem Şenkal, Nesrin Tamer Yılmaz gibi iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. “Tutsak”, 3 hafta boyunca aynı adreste görülebilecek.

Şaşkın Katia

Haberin Devamı

Cem Hakko’nun büyük kızı Katia Hakko, uzun bir aradan sonra Soho House’da ortaya çıktı. Merak ettiği mekâna arkadaşlarıyla birlikte gidip yemek yiyen Hakko, çıkışta fotoğraflarının çekildiğini fark edince kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Mücevher tutkunları buluştu

Bulgari markasının “Diva” adlı yeni mücevher koleksiyonu, özel bir davetle tanıtıldı. Bulgari’nin Zorlu Center’daki mağazasında düzenlenen davete Pınar Sabancı, Fatoş Sarıgül, Yasemin Ergene, Elif Gönlüm, Neslişah Alkoçlar, Berrin Zorlu, Ahu Orakçıoğlu, Burcu Hattat gibi cemiyet dünyasının ünlü kadınları katıldı. Deniz BOY

Bu gece İzmir’de

10 yılı aşkın süredir FG 93.7’de program yapan prodüktör ve DJ Mert Yücel, bu akşam İzmir’de müzikseverlerle buluşuyor. Yücel, saat 22.00’de şehrin gözde mekânlarından Vagabond’da DJ setinin başına geçip performans sergileyecek. Gecede eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

İkinci mağaza Nişantaşı’na

İlk mağazası Aralık 2014’te Bebek’te hizmete giren Palivor Çiftliği’nin ikinci mağazası Nişantaşı’nda açıldı. Palivor Çiftliği’nin kurucuları Emre Oral ve Kerem Oral’ın ev sahipliği yaptığı açılış davetine iş ve cemiyet hayatından pek çok isim katıldı. Reasürans Çarşısı’nda hizmete giren mağazada şarküteri ürünlerinin yanı sıra kaliteli ve hızlı atıştırmalıklar satışa sunuluyor.

İlham perisi İstanbul’da

Haberin Devamı

Yves Saint Laurent’in ilham perisi olarak tanınan mücevher tasarımcısı Loulou de la Falaise’in hayatını konu alan “Loulou de la Falaise” kitabı için İstanbul’74 Galatasaray’da imza günü düzenlendi. Etkinliğe kitabın editörleri Ariel de Ravenel ve Natasha Fraser-Cavassoni ile Loulou de la Falaise’in kızı Anna Klossowski katıldı. Loulou de la Falasie adına düzenlenen sergi de aynı adreste açıldı. Tasarımcının renkli hayatını konu alan “Loulou de la Falaise” kitabındaki dünyaca ünlü fotoğraflar ve kendi tasarımı mücevherler, 16 Mayıs’a kadar görülebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları