Evli değil ama mutlu ve çocuklu

Ayça Dinçkök, genç sevgilisiyle İstinye Park’ta görüntülendi.

Haberin Devamı

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün kızı Ayça Dinçkök, sevgilisi Deniz Somersan’la ilişkisinden bir erkek bebek dünyaya getirmiş ve oğluna ‘Orman’ adını vermişti. Kendisinden 15 yaş küçük olan Somersan’la evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Ayça Dinçkök, genç sevgilisiyle önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Dinçkök’ün Can Sandıkçıoğlu’yla evliliğinden olan kızı Mercan’ın da eşlik ettiği sevgililerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Neşeli aile, çıkışta fotoğraflarının çekilmesine aldırış etmeden araçlarına bindi.

Karı koca pozu
Mimar Eren Talu, spiker Defne Samyeli’yle 14 yıl süren evliliğinin ardından, 1,5 yıl ilişki yaşadığı mimar Serap Şenyüz’le 21 Aralık 2011’de Los Angeles’ta nikâh masasına oturmuştu. Nikâh merasiminde bebekleri Su’yla objektiflere mutluluk pozları veren çift, evlendikten sonra ilk kez önceki gün görüntülendi. Turizm, finans ve yatçılık sektörlerinde hizmet veren Başaran Group’un ilk konut projesi Mina Towers’ın mimarlığını yapan Talu, projenin Crowne Plaza’da gerçekleşen tanıtımında eşine sarılarak poz verdi.

Haberin Devamı

Yaz konserleri
İstinye Park, “İstinye Park Summer Tunes” etkinliği ile haziran ayı boyunca sahnesinde ünlü sanatçıları ağırlayacak. Etkinlik kapsamında bu akşam dünyaca ünlü Kanadalı grup The Lost Fingers sahneye çıkacak. Ayrıca 12 Haziran’da Deladap, 19 Haziran’da Pamela ve 26 Haziran’da da Jozi Levi Brazil Project, İstinye Park’ta sevenleriyle bir araya gelecek.


Camdaki Hazine
Güral Porselen’in ortaklarından Sema Güral Sürmeli, “Camdaki Hazine” adlı eserlerini Topkapı Sarayı’ndaki Bab-ı Hümayun’da sergiledi. Kültür mirasımızın gelecek nesillere aktarılması amacıyla kurulan Epos 7 Derneği’nin ev sahipliği yaptığı serginin açılışına iş ve sanat hayatının ünlü isimleri katıldı.

Fenerbahçe sohbeti
Eski Fenerbahçeli futbolcu Selim Soydan ile Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran, önceki gün İstinye Park’ta bir araya geldi. Birbirlerine sarılıp hâl hatır soran ikili, hem iş hem de Fenerbahçe hakkında uzun uzun sohbet etti.

Haberin Devamı

Dünyanın en popüler otelleri İstanbul’da
Dünyanın farklı noktalarında hizmet veren 430 lüks oteli bünyesinde bulunduran The Leading Hotels of the World, iş ve sanat dünyası ile seyahat tutkunlarını Grand Tarabya Oteli’nde buluşturdu. Deniz Ömürgönülşen, Tolgay Parlakyiğit ve Ferederica Damiani’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte Le Bristol Paris, Capri Palace Hotel&Spa Italy gibi 35 popüler otelin tanıtımı yapıldı.

Yazarın Tüm Yazıları