Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı

İş dünyasının kadın patronları, geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Miniatürk’te gerçekleşen iftara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Haberin Devamı

Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı

Türkiye’de iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Miniatürk Beltur Tesisleri’nde iftar daveti verdi. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut’un ev sahipliği yaptığı iftar, aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, Pelin Akın, Emine Kamışlı ve Zehra Neşe Kavak’ın da olduğu iş dünyasının kadın patronlarını buluşturdu.

Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı
Nilüfer Bulut - Şeyma Şahin

İftar öncesi konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ramazanın dayanışma boyutuna vurgu yaparak, bu ayın elimizdekileri paylaşmaya vesile olan özel zamanlar olduğunu söyledi.

Haberin Devamı


Sunay Akın’dan Osmanlı tarihi

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin kurucusu olan şair-yazar Sunay Akın, Bizim Çocuklarımız Derneği’nin düzenlediği iftar davetinde iş ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle bir araya geldi. Ebru Sanver’in ev sahipliğinde gerçekleşen sohbet etkinliğinde Akın, o etkileyici anlatımıyla Osmanlı tarihi hakkında bilgiler verdi. Bundan böyle daha sık kültürel etkinlikler gerçekleştireceklerini söyleyen Bizim Çocuklarımız Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Nefesoğlu, Ebru Sanver ve Sunay Akın’a katkılarından dolayı plaket verdi.

Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı

 

Bodrum’da yürüyüş

Eczacıbaşı Holding’in patronu Bülent Eczacıbaşı, yazın gelmesiyle birlikte tatile çıktı. İşlere ara verip Bodrum’daki yazlık evine giden Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı, önceki gün Yasemin-Sedat Aloğlu çiftiyle birlikte Cennet Koyu’nda görüntülendi. Herkesin yüzmek için geldiği Cennet Koyu’nda yürüyüş yapan işadamları, ormanda dolaşarak stres attı.

Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı

 

Haberin Devamı

Sanatla baş başa

İzmir’deki Kesre Koyu’nda hizmete giren Club Marvy, hafta sonu sanatseverleri ağırladı. Ferhan İstanbullu ve Döne Otyam’ın sanat yönetimini üstlendiği Atelier Marvy adlı sanat mekanı, “Baş başa / Tête-à-tête” adlı sergiyle açıldı. Ali Şentürk, Aykut Cömert, Eda Gecikmez ve Fırat Engin’in işlerinin yer aldığı sergi, yaz boyunca görülebilecek.

Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı
 

Yaz sofraları çiçek açtı

Mobilyadan dekoratif objelere, halılardan aydınlatmalara kadar tüm tasarım ve dekorasyon ürünlerini tek çatı altında toplayan addresistanbul, yaz sofralarını renklendirdi. addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde buluşan Özlem Yıldız, Merve Büyüksaraç, Irmak Ünal ve Ayşe Kucuroğlu, yaz çiçeklerinden renkli sofralar hazırladı.

Yazarın Tüm Yazıları