Eğitim ve yaşam ÇABA’sı

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri ÇABA Derneği’nin alışveriş şenliğinde eğitim için tezgah açıp satış yaptı. Hayırseverlerin alışveriş yaptığı etkinliğe ünlü top model Ana Beatriz Barros da katıldı.

Haberin Devamı

ÇABA Derneği’nin gelirini sosyal sorumluluk ve eğitim projelerine aktarmak üzere her yıl düzenlediği Alışveriş Şenliği’nin 7’ncisi Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleşti. ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi ve ÇABA gönüllülerinin ev sahipliği yaptığı alışveriş şenliğinde 140 marka stant kurdu. İki gün süren alışveriş şenliğinde aralarında Ayşegül Dinçkök, Nadire İçkale, Pınar Altuğ ve Sinem Güven’in de olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri önlüklerini giyerek açtıkları tezgahlarda satış yaptı.

TOP MODEL ALIŞVERİŞTE

Yakup ve Mina Pancar’ın Afyon’da gerçekleşen düğün töreni için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü top model Ana Beatriz Barros, ÇABA Derneği’nin davetlisi olarak katıldığı alışveriş şenliğinde hediyeler aldı.
Radyo D’nin müzik yayını ile renklenen alışveriş şenliğinde Ketty Hakko’nun çocukları ve torunları için yazdığı ve ‘Büyükanne K’nın Öyküleri’ adını taşıyan masal kitapları da ÇABA ÇAM standında satışa sunuldu. Alışver şenliğinden elde edilen gelir, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi bünyesinde bulunan eğitim merkezleri “Çaba Çok Amaçlı Sınıf”lara (ÇABA ÇAM) aktarıldı.

 

Haberin Devamı

Yemek üstü eğlence

İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Sabri Apatarkan, Ayşe Kucuroğlu’nun sahibi olduğu Bebek’teki Happily Ever After’a transfer oldu. Damario, Papermoon ve Cipriani’nin de aralarında olduğu yeme içme adreslerinde kazandığı tecrübe ile Cihangir’de Mona’yı açan Apatarkan, Happily Ever After’ın artık lezzetli yemekleri ile olduğu kadar eğlencesiyle de iddialı olduğunu söyledi. Cuma, cumartesi ve pazar günü DJ Mert Yenidünya’nın performans sergilediği After Lunch adlı eğlenceler akşamüstü başlayıp geç saatlere kadar devam ediyor.

 

Klein’de Ibiza gecesi 

Türkiye’de gerçekleş ronik müziği destekleyen Burn Energy Drink, dünyaca ünlü DJ’leri İstanbul’un sevilen kulüplerine getirmeye devam ediyor. Dünyanın en iyi kulüplerinden biri olan Ibiza’daki DC10’in DJ’leri arasında olan Kanadalı elektronik müzik grubu Art Department bu gece Klein’da performas sergileyecek.

 

Yeni kitap

Haberin Devamı

Reklamcı Murat Işık, “Muhtelif Lüks Bisküit” adlı kitabını okurların beğenisine sundu. Kişilik bozukluğu olan bir erkeğin aşkla terbiye olmasını anlatan kitap, raflarda alıcılarını bekliyor. 

Kelebek konsepti

Takı markası Mer’s’in yenilik ve değişimin sembolu kelebek temalı The Revolution of Color İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu ve Beymen için özel tasarlanan kelebekli kolyeler Beymen Zorlu Center’da tanıtıldı. Tanıtımda marka sahipleri Aylin Tahincioğlu ve Meral Tahincioğlu Peltekçi; Begüm Şen, Şirin Yalçın, Elif Dürüst, Gülşah Alkoçlar, Banu Çarmıklı, Feryal Gülman ve Pınar Sabancı gibi ünlü isimleri ağırladı.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları