Eğitim seferberliği

“Geleceğin öncü kadınları olmaya aday genç kızların eğitim seferberliği” için kurulan NEYAD’ın tanışma yemeği, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin (NEYAD) tanıtım ve tanışma yemeğine önceki akşam Şişli’deki Marriott Otel ev sahipliği yaptı. Yemeğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak, Başbakan Binali Yıldırım’ın kızı Büşra Yıldırım, Milletvekili Belma Satır, eski AB Bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış da katıldı. Yemekte derneğin hedef ve amaçları, barkovizyon gösterimiyle anlatıldı.

Eğitim seferberliği
NEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Diptaş - Esra Albayrak - Belma Satır

Eğitim seferberliği
Egemen-Beyhan Bağış

Eğitim seferberliği
Aslı Üstünkaya

Eğitim seferberliği
Berrin Zorlu

Eğitim seferberliği
NEYAD yönetim kurulu üyeleri, basına birlikte poz verdi.

Eğitim seferberliği
Büşra Yıldırım Köylübay

Eğitim seferberliği
Öznur Yakın - Zeynep Karahan Uslu - Esra Albayrak - Bilge Eren


Eğitim seferberliği
Belma Satır - Elif Nur Duman - Nilgün Diptaş

Eller ayrıldı 

Haberin Devamı

Mikonos tatilini noktalayıp İstanbul’a dönen Eda Taşpınar, önceki akşam Bebek sahilinde sevgilisi Arek Kazar’la yürüyüş yaparken görüntülendi. Objektifi fark edince ellerini ayıran çift, adımlarını hızlandırarak uzaklaştı.

Eğitim seferberliği

Sürpriz parti

Lezzet Co’nun sahibi Serkan Mutlu, yeni yaşını Kuruçeşme’deki La Mancha’da sürpriz bir partiyle kutladı. Partiye oyuncu Altan Gördüm ve iç mimar Jale Kulin de katıldı. Türk dönerini çağdaş yorumuyla dünyaya tanıtan Mutlu, Bakü’den sonra Cidde, Kaliforniya ve Toronto’da da döner restoranı açmayı hedeflediğini belirterek “Döner işine girdiğimde bu noktaya geleceğimi tahmin etmiyordum” dedi.

Eğitim seferberliği

Annesi adına okul yaptırdı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, memleketi Ordu-Fatsa’da annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına yaptırdığı ilk ve orta öğretim okulunun açılışını yaptı. Açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, eski Bakan Cavit Çağlar, işadamı Ali Ağaoğlu, eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Eğitim seferberliği

Haberin Devamı

Fotoğraf tamam ama soru yok

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve Devlet Bakanı Cavit Kavak, önceki gün City’s’de bir araya geldi. Selamlique’ten Türk kahvesi söyleyen Yılmaz ve Kavak, sohbet etmek üzere iki kişilik balkona geçerken, korumaları yanlarına kimseyi yaklaştırmadı. Mesut Yılmaz, Amerika’da katılacağı 15 Temmuz’la ilgili panel hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı, korumaları aracılığıyla muhabirlere “Fotoğraf tamam, soru yok” mesajını iletti.

Eğitim seferberliği

Okula dönüş hediyesi

Trump AVM’nin çocuk şehri KidzMondo, yeni eğitim ve öğretim yılı için çocuklara okula dönüş hediyesi veriyor. 23-24-25 Eylül günlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında çocuklar ve yetişkinler, KidzMondo’ya yüzde 50 indirimli girecek. 40’tan fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar meslekleri deneyimleyerek keşfediyor.

Eğitim seferberliği

Haberin Devamı

Yarım asırlık lezzet durağı

Yeşilköy’de hizmet veren Hasan Balıkçılar, misafirlerini 51 yıllık tecrübesiyle ağırlıyor. İşletmeciliğini Evren Tetik’in yaptığı, lezzetlerinde şef aşçı Sait Doğan’ın imzası bulunan restoranın müdavimleri arasında siyaset, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları da var. Deniz manzaralı mekan, gece 02.00’ye kadar hizmet veriyor. 

7 Ekim’de başlıyor

İKSV tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen Filmekimi’ne sayılı günler kaldı. 7-16 Ekim’de düzenlenecek festivalin afişleri hazırlandı. “Sonbaharın rengi Filmekimi” temasıyla hazırlanan afişlerde Juliette Binoche, Berenice Bejo, Angeliki Papoulia ve Elijah Wood’un yanı sıra Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik ve Berk Hakman’ın fotoğrafları kullanıldı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları