Efeli açılış

Bakırköy’de hizmete giren İzmir Balık Restoran’ın açılış daveti, zeybek şovuyla renklendi.

Haberin Devamı

İzmirli işadamı Haydar Aslan ve ortağı Şahin Doğan, Bakırköy’de balık restoranı açtı.

Efeli açılış

 

İzmir Balık Restoran’ın açılışı, önceki gün Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da katılımıyla yapıldı.

Efeli açılış

Kennedy Caddesi’nde hizmete giren mekanın açılış daveti halk oyunları ekibinin zeybek şovuyla renklendi. 

Sara’ya 1 milyon
450 bin lira

Artam Antik A.Ş.’nin düzenlediği müzayedede çağdaş Türk resminin özel eserleri satışa çıktı. Mahmut Cûda imzalı “Sara” adlı portre 1 milyon 450 bin liraya alıcı buldu.

Haberin Devamı

Efeli açılış

Antik A.Ş. Müzayede Evi, geçtiğimiz cumartesi günü son yılların en hareketli müzayedesine ev sahipliği yaptı. Olgaç Artam’ın yönettiği müzayedede 20’nci yüzyıl çağdaş Türk resim sanatının usta isimlerinin eserleri satışa sunuldu. Yaklaşık 400 koleksiyoncu ve sanatseverin katıldığı etkinlikte eserleri satışa çıkan sanatçılar arasında Mahmut Cûda, Hale Asaf, Nejad Melih Devrim, Nurullah Berk, Burhan Doğançay da vardı. Güne damgasını vuran ise Mahmut Cûda’nın başyapıtı oldu. “Sara” adlı portre 1 milyon 450 bin liraya satıldı. Onu Taner Ceylan’ın “Self Portrait as Cindirella” adlı tablosu (550 bin TL) ve Burhan Doğançay’ın “Kurdele” adlı eseri (415 bin TL) takip etti. Ayrıca Hale Asaf’ın “Otoportre”si ile Melih Devrim’in “Çin Bulutları” eseri 315 bin liraya alıcı buldu.

İş görüşmesi

Banu Zorlu ve Gül Ergi, önceki akşam Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da buluştu. İkili yemek sonrası iş  görüşmesi için buluştuklarını söyledi.
Yakında bir TV projesiyle ekranda olacağını söyleyen Zorlu, “Gül Hanım’la bu TV projesinin ayrıntılarını konuştuk” dedi.

Haberin Devamı

Efeli açılış

 

 

Yazarın Tüm Yazıları