Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Yarın gerçekleşecek kutlamalar öncesinde birçok marka ve dernek kadınlara destek olmak için sorumluluk projeleri düzenliyor.

Haberin Devamı

Bileğinize kuvvet

Başarılı ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine destek sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında bir projeye imza attı. Sema Güral Sürmeli, Gül Gölge Saygı, Özlem Süer, Ahu Orakçıoğlu ve Sinem Nefesoğlu’nun da aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının hayırsever isimleri, deri bileklikler tasarladı. Lion Diamond sponsorluğunda bugün Taksim Gezi Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek etkinlikteki satışlardan elde edilecek tüm gelir, Galatasaray Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Tıp Fakültesi ve İTÜ’de okuyan aynı zamanda derneğin gönül çatısı altında olan kız öğrencilerin bursuna aktarılacak.

Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Haberin Devamı

Ne yaparsan aşk ile yap

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü kadınları geçen hafta sonu USLA Akademi’de mutfağa girip ‘aşkla’ yemek yaptılar. Sitare Akdilek, Işıl Reçber, Beste Yurttaş ve Hande Acar’ın da aralarında olduğu isimler, Dünya Kadınlar Günü temalı Arçelik Mucize Lezzetler pişirme etkinliğinde yemek hazırladı. “Aşk ile Yap” ve “Dünya Kadınlar Günü” başlıklı sohbetiyle etkinliğe renk katan Kürşat Başar, katılımcılara sertifika verdi.

Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun


Kelebek Etkisi

Douglas, Türkiye’deki 10. yılını yenilenen yüzüyle Kanyon’daki mağazasında kutladı. Douglas Uluslararası Bölge Müdürü Roland Szalay ve  Douglas Türkiye Genel Müdürü Aslı Ogay’ın ev sahipliği yaptığı kutlama, Beauty & Style Partisi ünlü isimleri buluşturdu. Missoni’nin ilk parfümü “Missoni Eau de Parfum”ün de tanıtıldığı kutlamaya illüzyonist David Jarre, performasıyla renk katarken, Ceyda Balaban “Butterfly Effect / Kelebek Etkisi” adlı bir enstalasyon çalışması yaptı. 

Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Haberin Devamı

Monako’da Küba gecesi

Monako Prensi 2. Albert ve eşi Prenses Charlene ile Hannover Prensesi Caroline’in ev sahipliği yapacağı 62’nci Gül Balosu, 19 Mart Cumartesi Monaco’da gerçekleşecek.

Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Prenses Grace Kelly Vakfı yararına düzenlenen ve Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan Gül Balosu’nun bu yılki teması Küba olarak belirlendi. Sporting Monte-Carlo’daki Salle des Etoiles-Yıldızlar Salonu’nda Küba müziği eşliğinde pistte salsa yapılacak gecede, İbrahim Ferrer’in kurucusu “Buena Vista Social Club”ın manevi oğlu Son Del Nene ve Küba’nın en iyi kadın orkestrası Son Damas sahneye çıkacak.

Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Türkiye’den gelecek misafirlere SBM’in Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren ev sahipliği yapacak. 

 

Yazarın Tüm Yazıları