Dikkat havuzda tekne var

Lüks motoryat ve tekne işine giren Baran Süzer, Fiart33 SeaWalker model tekneyi, Çeşme’deki Love You Otel’in havuzuna indirdi.

Haberin Devamı

Süzer Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Riva, Overmarine-Mangusta ve CRN’nin de aralarında olduğu lüks motoryat ve teknelerinin Türkiye’deki temsilcisi Ultramar’ın sahibi Nihan Ertürk’le ortak olmuştu. Ortaklar, yaz boyunca Aya Yorgi Koyu’nda demirli olan Fiart33 SeaWalker model tekneyi, Love You Otel’in havuzuna indirdi.
İstanbul’u fethederken gemileri karadan yürütüp Haliç’e indiren Fatih Sultan Mehmet’in taktiğini uygulayan ortaklar, Fiart33 SeaWalker adlı tekneyi Evren Teker’in sahibi olduğu Love You Otel’in 20 metrelik havuzuna kara yolundan taşıdı.
Teknenin tanıtımı, geçen yıl Brezilya eski Cumhurbaşkanı Epitacio Pessoa’nın torunu Carlos Alberto de Pessoa-Pardellas’la evlenen Nihan Ertürk ile Baran Süzer’in ev sahipliği yapacağı havuz partisiyle tanıtılacak.
“Denizde Yürüyen” anlamına gelen SeaWalker’ın açık artırmayla satışa sunulacağı tanıtım, bu akşam Love You Otel’de yapılacak. Havuz partisindeki tanıtıma iş ve sanat dünyasının deniz tutkunu ünlü isimleri katılacak.

Haberin Devamı


Desa Roma’da

Desa, sadece Avrupa’da satışa sunulan Nineteenseventytwo adlı markasının sonbahar-kış koleksiyonunu İtalya’nın ünlü butiklerinden Degli Effetti’de tanıttı. Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, Desa Genel Müdürü Burak Çelet ve Desa Kreatif Direktörü Yossi Cohen ile Massimo Degli Effetti’nin ev sahipliğinde düzenlenen tanıtımda, İtalyan moda dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Alta Roma moda haftası kapsamında düzenlenen tanıtıma Moda Akademi Başkanı Lupo Lanzara’nın yanı sıra Claudia Gerini, Valeria Solarino, Anna Falchi ve Miriam Catania gibi İtalya’nın popüler oyuncularıyla Fendi ailesinden Chicca e Federica Fornilli Fendi de katıldı. Konuklar, koleksiyon hakkında bilgi alıp alışveriş yaptı.

Bodrum’da klasik müzik

Fazıl Say, Bodrum’da konser verdi. 10. D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali’nde sahneye çıkan Say, sanat yönetmenliğini Yücel Canyaran’ın üstlendiği festivalde piyanosuyla seslendirdiği eser ile ayakta alkışlandı. Hermiyas Efsanesi “Yunus Balığı Sırtındaki Çocuk”tan esinlenilerek tiyatro yazarı Özen Yula tarafından metne dökülen eserin anlatıcılığını Selçuk Yöntem yaptı. Bugün keman sanatçısı Vanessa Mae’nin sahneye çıkacağı festivalin kapanışı, yarın Arjantinli tenor Jose Cura ve Mısırlı soprano Fatma Said tarafından yapılacak.

Haberin Devamı

Happy Hour’da happy birthday

DJ Suat Ateşdağlı, yeni yaşını yaz boyunca her hafta sonu performans sergilediği Bodrum’daki Kuum Otel’de kutladı. “Happy Hour Party” adlı etkinlikte müzikleriyle tatilcileri eğlendiren Ateşdağlı, 48’inci yaş pastasının mumlarını üflerken dilek de tuttu.

Gözlerden uzak tatil

Geçtiğimiz hafta sonu herkes Bodrum ve Çeşme’ye akın ederken, ben dinlenmek için soluğu Bozcaada’da aldım. Haliç’ten kalkan SeaBird ile 1 saatte vardığım Bozcaada’daki Pelagos Otel Beach Club’ın kendine ait koyunda gözlerden uzak tatil yaptım. Fatih Arslan’ın sahibi olduğu 6’sı süit 50 odası olan İğdelik Mevkii’ndeki Pelagos Otel, iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de tatil rotasına girmiş...

Yazarın Tüm Yazıları