Didem Cannes’da

Didem Soydan, dünyanın en önemli etkinlikleri arasında yer alan 69. Uluslararası Cannes Film Festivali’nde boy gösterdi. Ünlü model Magnum’un özel sergi lansmanında dünya basınına poz verdi.

Haberin Devamı

Didem Soydan, Magnum’un onur konuğu olarak 69. Uluslararası Cannes Film Festivali’ndeydi.
Ünlü model, festival kapsamında önceki gün ünlü fotoğrafçılar Mert Alaş ve Marcus Piggott’ın Magnum için hazırladığı “İçindeki Seni Serbest Bırak” adlı sergiye katıldı.

Didem Cannes’da

Ünlü fotoğrafçılara poz veren süper model Kendall Jenner’ın da katıldığı lansmanda Soydan, dünya basınına poz verdi. Ünlü manken, “Bu benim ilk Cannes deneyimim.
Magnum’un onur onuğu olarak burada olmak ve böylesine göz kamaştırıcı bir etkinlikte yer almaktan ötürü çok mutluyum” diye konuştu. Parti Fransız Elektro DJ Cassius’ın performansıyla renklendi.

Didem Cannes’da

Haberin Devamı

Doğal güzellik sırlarını paylaştı

Misa Mutfak’ın kurucusu Pınar Sabancı, Douglas Kanyon Mağazası’nda Lancôme’un yeni serisi Énergie De Vie için doğal güzellik sırlarını paylaştığı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Pınar Sabancı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Douglas BeauTea Time etkinliğinde Lancôme’un yeni serisi Énergie De Vie ürünlerinden yola çıkılarak cilt bakımında doğallığın ve sağlıklı beslenmenin önemi vurgulandı.

Didem Cannes’da

Etkinliğe Yasemin Özilhan, Etel Baler, Elif Gönlüm, Neslihan Sabancı, Yasemin Taciroğlu, Elif Mısırlı, Ceylan Çapa, Ayşegül Uluç, Derya Açıkgöz, Douglas Türkiye Genel Müdürü Aslı Ogay, L’oreal Luxe Genel Müdürü Elif İkiz gibi cemiyet ve iş hayatının ünlü isimlerin katıldı. Davetliler hem Pınar Sabancı’dan doğal güzellik ve beslenme tüyolarını dinledi hem de Lancôme Énergie De Vie ürünlerini deneme fırsatı buldu.

Didem Cannes’da

Yazarın Tüm Yazıları