Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

Mustafa Koç’un isteğiyle, Londra’daki Madame Tussauds müzesinde bulunan Atatürk’ün balmumu heykelinin yeniden yapılmasına danışmanlık eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Yılmaz Büyükerşen, şimdi de Koç’un balmumu heykelini yaptı.

Haberin Devamı

21 Ocak 2016’da geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında yaşamını yitiren işadamı Mustafa Koç için vefatının birinci yıldönümünde mevlit okundu. Koç’un ölümüyle derinden sarsıldığını söyleyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de kısa süre önce tamamladığı ünlü işadamının balmumu heykelini gün yüzüne çıkardı.
Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

Heykel, Eskişehir’in Odunpazarı semtindeki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde, Koç Ailesi’nin bulunduğu bölüme yerleştirildi.
Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

Büyükerşen, “Sevgili dostum Mustafa Koç’u, aramızdan ayrılışının yıldönümünde bir kez daha saygıyla anıyorum” dedi. Yılmaz Büyükerşen, daha önce Mustafa Koç’un isteğiyle Londra’daki Madame Tussauds müzesinde sergilenen Atatürk’ün balmumu heykelinin yeniden yapılmasına danışmanlık etmişti.

Haberin Devamı

Hayatına Sahip Çık!

Türk halkının yaşam standartlarını, değerlerini, kültürünü ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı tepki amacıyla başlatılan “Hayatına Sahip Çık” adlı sivil toplum hareketinin ilk etkinliği, önceki gün Nişantaşı’ndaki Frankie İstanbul’da gerçekleştirildi.
Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer’in ev sahipliği yaptığı etkinliğe iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

Barbaros ve Ege’nin seslendirdikleri şarkılarla renk kattığı etkinlikte bir konuşma  yapan Kaya Demirer, “Yaşantımızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi her fırsatta haykıracağız” dedi.

Yarıyıl eğlencesi

Okullar yarıyıl tatiline girdi, alışveriş merkezleri minikler için eğlence dolu etkinlikler hazırladı.

Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo’da bu yarıyıl tatilinde Teknopark Kampı var. Çocuklar, TeknoPark’ta arkadaşlarıyla birlikte eğlenirken öğrenecek. MEB onaylı eğitimlerde 5-12 yaş arası çocuklar kodlama ve algoritmik düşünmeden robot tasarıma, 3D tasarımdan kodlamaya farklı eğitimlere katılacak ve yeni döneme bir adım önde başlayacaklar.

Kayak zamanı

Haberin Devamı

Sömestrle birlikte birçok ünlü isim de tatile çıktı. Çocuklu ailelerin tercihi ise Bolu’nun zirveleri oldu.

Vazgeçemedi

Estetik doktorları Dilek ve Yakup Avşar’ın board merakı, kızları Naz’ı da etkiledi. Aile, hafta sonunu Kartalkaya’da geçirdi. Geçen yıl yaptığı kayak kazasına rağmen kaymaktan vazgeçmeyen Dilek Avşar, ailesiyle mutluluk pozları verdi.

Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

Ders aldırdı

Işın Karaca, hafta sonunu eşi Tuğrul Odabaş, kızı Mia ve yeğeni Jaz ile Dorukkaya Otel’de geçirdi. Kızıyla yeğenine kayak dersi aldıran şarkıcı, Odabaş’la balayı tatilini ise Hollanda’da okuyan oğlunu ziyarete gittiğinde yapacaklarını söyledi.

 

Erkekler kaydı
kadınlar izledi

ETS Turizm’in sahibi Mehmet Ersoy, hafta sonu eşi Pervin ve oğlu Mehmet Reşat’la, işadamı arkadaşı Doğan Gündoğdu da eşi Fulya ve oğlu ile Kartalkaya Kaya Palazzo’da tatil yaptı. Mehmet Ersoy ile Doğan Gündoğdu kayak yaparken, eşleri de onları izledi.

Haberin Devamı

Büyükerşen, Koç’un heykelini yaptı

 

Yazarın Tüm Yazıları